Визначили переможців конкурсу імені Олега Прокопенка

10 Січня, 2020

Результати конкурсу на найкращу відеоісторію оголосили 9 січня в ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Про це повідомляє наш кореспондент.

Конкурс проводять уже вчетверте до дня народження Олега Прокопенка, українського кінодраматурга. Найкращі відеоісторії на тему «Багатство – це ніщо інше, як показник гуманізму та творчості в людині» відзначили грошовими винагородами. Цього року призовий фонд становив 7 тисяч гривень.

Зокрема, результати конкурсу такі:

І місце –  Дар’я Роженкова та Наталя Кузнєцова, студентки 4-Ж курсу, за фільм “Naked not body, but soul” про відому черкаську художницю Тетяну Черевань.

ІІ місце розділили дві відеоісторії: студенток 3 курсу Анни Дудченко, Аліни Копійко, Анни Житкова “Сповідь” та  Антона Тарана і Руслани Костенко.

ІІІ місце також посіли три відеоісторії: студентки 5 курсу Анни Серьоженкової разом із студентом 4 курсу Володимиром Вовком, студента 3 курсу Кирила Годунка, а також студентки 5 курсу Єви Кравчук.

Своїми враженнями від конкурсу поділилася учасниця Анна Дудченко:

  • Цьогоріч я вперше спробувала свої сили в конкурсі для того, щоб оцінити свої вміння та можливості, але насамперед довести собі, що я конкурентоздатна. Хочу подякувати організаторам, що проводять такі конкурси й мотивують брати участь.

Катерина Педько, 3-Ж

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

16 Жовтня, 2021
Теми кваліфікаційних робіт за 2021-2022 н.р.

До вашої уваги – теми кваліфікаційних робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика” денної та заочної форм навчання за 2021-2022 н.р.

15 Вересня, 2022
Для першокурсників розпочалось навчання

У навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій на кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій сьогодні пройшло перше заняття для першокурсників….

25 Листопада, 2019
Викладачі кафедри вивчали досвід журналістської освіти в польському університеті

Робочий візит представників кафедри журналістики, реклами та PR-технологій до Університету імені Адама Міцкевича в Познані тривав із 19 до 21…

30 Грудня, 2019
Флешмоби за участі рятувальників

Рятувальники завжди охоче долучаються до всеукраїнських і світових акцій, які дають змогу привернути увагу суспільства до важливих тем, та до…