Випускники 2023 року

12 Липня, 2023

Випускники 2023 року ОП “Журналістика”

Судаченко Юлія — працює контент-мейкером та менеджером.


«Студентам хочу порадити брати завжди максимально найкращі й найпозитивніші емоції у певному періоді вашого життя. Не «паритись» через дрібниці, які ніяк не впливають на ваше майбутнє. Фахівцям — кайфувати від справи, якою займаються».

Танцюра Анна — працює не за професією.


«Пам’ятаю, як на другому курсі ми почали вивчати радіожурналістику. Було багато страхів щодо цього. Як записати, як змонтувати, як це буде звучати? І звичайно перші випуски були не такими, як я хотіла. Але я покращувала свої навички й згодом все звучало краще. А тепер подкастинг моє улюблене зайняття. Тож моя порада для студентів: не бійтеся помилятися. Робота журналіста може бути випробуванням, але кожен виклик відкриває нові можливості. Записуйте подкасти, беріть інтерв’ю, знімайте репортажі та вивчайте нові техніки».

Прудіус (Луценко) Дарина — працює редакторкою в онлайн-виданні “КОШТ”. У медіа продукує власні статті та аналітичні матеріали на теми фінансів, підприємництва (зокрема ФОПів та податків), мобілізації, нерухомості та кола соціальних тем. Крім цього редагує та корегує матеріали на теми економіки, підприємництва, фінансів та інвестиції. У межах роботи активно взаємодіє з PR-менеджерами компаній із нерухомості та фінансових агенцій, інших сервісів для отримання актуальної та/або ексклюзивної інформації. Додатково залучена до сео-адміністрування сайту видання та наповнення профілів медіа в соціальних мережах “Facebook”, “Telegram” та “X” (раніше “Twitter”).

«Єдине, що можу порадити – це обов’язково заздалегідь зберегти всі конспекти/лекції з дисциплін Олени Леонідівни. На деках саме вони 100% створять проблеми, якщо злегковажити ними :)»

Випускники ОПП “Медіакомунікації”

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

2 Березня, 2020
Студенти-рекламники поспілкувалися з фахівцями агенції «Промо Люди»

Майбутні фахівці з реклами та PR Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького зустрілися з Ольгою Кравт і Світланою Темненко, працівницями рекламної агенції. Зустріч відбулася в…

20 Квітня, 2021
День відкритих дверей відбувся у ННІ УФСК

День відкритих дверей для абітурієнтів відбувся у ННІ української філології та соціальних комунікацій 16 квітня. Основною метою було ознайомлення абітурієнтів…

3 Грудня, 2020
СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЖУРНАЛІСТИКА» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРЕС-ТУРІ НА ВИРОБНИЦТВО VENETOMED

Студенти спеціальності «Журналістика» взяли участь у пре-турі на інноваційному виробництві українського медичного захисного одягу для кращих європейських зразків ТМ «VenetoMed»….

1 Жовтня, 2022
Молодь вважає, що гендерні стереотипи існують та відчуває їх

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* Гендерні стереотипи…