Студенти ННІ УФСК відвідали патріотично-виховний захід

28 Вересня, 2023

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій влаштував доброчинний пікнік “Знайомство з першим курсом” для всіх охочих з інституту. Виїзд відбувся 27 вересня на навчально-спортивній базі «Сокирна».

У ході заходу студенти робили донати на ЗСУ у фонд випускниці та черкаської волонтерки Вікторії Хамази. Загалом зібрали 5 тисяч гривень.

«Благочинний патріотично-виховний захід у Сокирній із шаленим темпом підготовки, інколи розгубленістю і новими викликами у спілкуванні зі студентами, але все це – щиро, емоційно, солодко-перцево! А найголовніше – подяка і донати ЗСУ з вірою у Перемогу!» – зазначає заступниця директора з виховної роботи Оксана Вертипорох.

Під час пікніка першокурсникам урочисто вручили студентські квитки. Директорка інституту української філології та соціальних комунікацій  Оксана Іванченко звернулася до молоді з привітанням із нагоди отримання документа.

Студенти та викладачі активно провели день: вивчали територію бази, готували козацьку кашу, розводили багаття, знайомилися з першокурсниками, влаштовували пісенні конкурси.  Також у Сокирній урочисто пролунав гімн ННІ УФСК.

«Під час поїздки всі стали, як одна велика сім’я. Вважаю, що такі заходи не лише зміцнюють колектив, а й сприяють нашому духовному вихованню», – ділиться враженнями студентка 1-Ж курсу Владислава Слєсар.

Автор: студентка 2-Ж курсу Ольга Ярмолич

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

6 Січня, 2020
Як уникнути пожежі через дитячі розваги?

Усім відомо про велику любов дітей до вогню. За повідомленнями рятувальників, відсоток пожеж, які виникають від так званих дитячих пустощів…

17 Грудня, 2019
Антон Таран: У новому році найбільше хочу подорожувати, оскільки подорожі змінюють людину на краще

Антон Таран, студент третього курсу спеціальності «Журналістика». 2019 рік хлопець уважає вдалим, адже йому вдалося змінити звичний ритм життя, спробувати…

26 Квітня, 2024
Сувенірна продукція як інструмент просування бренду організації

Зустріч із фахівцями Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру в межах курсу “Брендинг та іміджелогія” організувала доцентка кафедри журналістики, реклами та…

1 Листопада, 2019
Студенти-рекламники взяли участь у фестивалі «Інший погляд»

Дев’ятий молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд» відбувся в Національному університеті «Одеська юридична академія» 25 – 27 жовтня 2019 року….