Про можливості волонтерства разом із «Rotary Сlub»розповіли філософам, політологам і медійникам ЧНУ

11 Вересня, 2024

Президентка волонтерської організації, громадська й екоактивістка, готельєрка Наталія Щербініна провела зустріч зі студентами кафедри філософії, соціальних та політичних наук, а також кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. Захід відбувся 11 вересня в університетському хабі.

Громадська активістка наголосила на важливості всіляко допомагати співвітчизникам, які опинилися через війну в скруті, зокрема матерям із малими дітьми. Особливо уважно потрібно ставитися до військових, оскільки вони захищають нашу Україну в екстремальних умовах і потребують щоденної підтримки з боку тієї частини суспільства, яка перебуває в тилу. «Сьогодні кожен, віддаючи свій час і здібності, може бути корисним українському суспільству та наближати нашу перемогу!» – наголосила пані Наталія.

На зустрічі студенти дізналися, що кожен із них може доєднатися до Rotary Club, допомагати військовим та всім, хто цього потребує. Наталія Щербініна розповіла про реальні можливості волонтерської діяльності та надала контакти громадських організацій Черкащини, які готові залучати молодь до своєї роботи.

«Пані Наталія розповіла, як можна втілити в життя своє бажання бути корисним суспільству. Ішлося про розвантаження гуманітарної допомоги, координацію інших волонтерів. Це дуже важлива робота, тому закликаю всіх студентів долучатися до таких громадських ініціатив!», – зазначив співорганізатор зустрічі, завідувач кафедри філософії, соціальних та політичних наук Богдан Калініченко.

«Така зустріч нам демонструє, що волонтерська діяльність наразі є найважливішою в нашому житті. Необхідно доєднуватися до таких волонтерських ініціатив», – розповідає магістрантка-медійниця Тетяна Пасічна.

Викладачі кафедр-організаторів заходу підтримують соціальні проєкти, спрямовані на розвиток громадянського суспільства України та розбудову співпраці з партнерами в ЄС.

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

7 Жовтня, 2019
«Візитівки» та гімн латинською мовою: посвята першокурсників відбулася в ННІ УФСК

Традиційно відбувся ритуал посвяти в студенти. До університетської родини  першокурсники приєдналися сьомого жовтня в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Організаторами…

22 Січня, 2024
Студентка-медійниця візьме участь у програмі Еразмус+

Магістрантка ОП «Цифрові медіа, рекламні та PR-комунікації» Юлія Сотула вирушить до Латвії в межах проєкту академічної мобільності у сфері вищої…

20 Квітня, 2022
Наслідки війни для психічного здоров’я людини: якими вони будуть?

Росія розпочала повномасштабну війну з Україною вночі 24 лютого. Відтоді минуло майже два місяці. За даними ООН, від початку війни…

16 Березня, 2023
«Ляжте та дихайте якомога ближче до підлоги», – студентів-медійників навчали безпечної поведінки

Тренінг «Надзвичайні ситуації: особиста безпека та робота медійника» провели для студентів-журналістів співробітники й курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв…