Знайомство з першокурсниками відбулося в ННІ УФСК

1 Вересня, 2023

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій зустрів та привітав із Днем знань своїх першокурсників. Розпочали зустріч дирекція та викладачі інституту. 

«Це новий крок у доросле життя. Хочу подякувати вам, що обрали саме наш університет. Ви обрали Україну та її майбутнє. У нашому закладі дуже багато можливостей, щоб ви могли себе застосувати, реалізувати, навчитися та вирости духовно», – зазначила директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

Першокурсникам вручили український традиційний коровай та прочитали лекцію «ЧНУ – 550 днів повномасштабної російсько-української війни». Після цього колишнім абітурієнтам провели екскурсію університетом, зокрема продемонстрували кабінети, в яких пройдуть їхні навчальні роки. Студенти мали змогу познайомитися зі своїми викладачами.

«Я вас вітаю та бажаю кайфувати від навчання й спілкування. Дякуємо Збройним силам України, що у вас є така змога. Повірте, ви вступили на гарну спеціальність і завжди будете заробляти кошти. Я думаю, що ви повинні чітко окреслити те, чого ви хочете», – звернулася до першокурсників завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко. 

Окремо студентам провели першу кураторську годину, розповіли про особливості та умови навчання.

Потім вступники мали змогу поспілкуватися зі старшокурсниками, які пригостили своїх новоприбулих колег солодощами та поділилися цікавими історіями з власного досвіду.

Перший курс розповів про свої враження та очікування від навчання. 

«Кафедра справила прекрасне враження, тому очікування у мене відповідні. Впевнена, що навчання в ЧНУ стане моїми, як то кажуть, «найкращими студентськими роками», – поділилася враженнями студентка 1-Ж курсу Катерина Супрун.

Автор: студент 2-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото: студентка 2-PR курсу Ірина Березенко 

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

22 Листопада, 2015
У Черкаському національному студентів-журналістів вчили створювати новини

Практичну лекцію із тележурналістики для майбутніх медійників Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького 20 листопада провела ведуча телеканалу «112 Україна»…

22 Жовтня, 2021
Проект DESTIN презентують на Еразмус+ CBHE Virtual Fair

26 та 27 жовтня 2021 р. Національні Еразмус+ офіси за підтримки Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (ЕАСЕА) проведуть Еразмус+…

19 Червня, 2024
Студенти-медійники вперше захищали кваліфікаційні проєкти в мерії (ФОТО)

Публічний захист випускних робіт студентів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ ім. Б. Хмельницького відбувся в Черкаській міській раді 19 червня….