«Допомога журналістам під час війни: що можуть зробити експерти?»

22 Червня, 2022

22 червня кафедра журналістики, реклами та PR-технологій долучилася до експертного обговорення для медійників, студентів, медіаекспертів та всіх зацікавлених. Разом з Андрієм Куликовим, головою Комісії з журналістської етики, Олексієм Погореловим, головою Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ), Мариною Сингаївською, заступницею генерального директора ІА «Укрінформ», Тетяною Авдєєвою, юристкою Центру демократії та верховенства права обговорили труднощі роботи журналістів під час війни, проблеми саморегулювання, діяльність медіа на окупованих територіях та ін.

Здобуття освіти журналіста – мінливий процес, у якому важливо постійно перебувати у фаховому середовищі як студентам, так і викладачам. Такі можливості в нас стали ще більшими після укладання угоди про співпрацю з Комісією з журналістської етики.

«Зустріч є надважливою в наш час. Дуже доречною була репліка «Телемарафон набрид сам собі» (ідеться про «Єдині новини»). Ці слова збігаються з моїми думками. Також влучним був виступ юристки Тетяни Авдєєвої, яка розповіла про працю журналістів на окупованих територіях», – поділився враженнями Андрій Некористенко, студент 1 курсу

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

1 Січня, 2020
Добірка фільмів про рятувальників

Справжній рятувальник – той, хто, незважаючи на небезпеку, відважно бореться зі стихією вогню у всіх куточках світу. Пропонуємо до перегляду…

1 Жовтня, 2020
Теми кваліфікаційних робіт за 2020-2021 н.р.

До вашої уваги – теми кваліфікаційних робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика”

29 Грудня, 2019
Єва Кравчук: Новий рік – це як понеділок, як чистий листок, із якого можна почати все спочатку

 Єва Кравчук, студентка-магістрантка першого курсу спеціальності «Журналістика (Медіакомунікації)». 2019 рік був для неї багатим на втілення мрій, насиченим і переломним….