Студенти-рекламники поспілкувалися з фахівцями агенції «Промо Люди»

2 Березня, 2020

Майбутні фахівці з реклами та PR Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького зустрілися з Ольгою Кравт і Світланою Темненко, працівницями рекламної агенції. Зустріч відбулася в межах підготовки студентів до навчальної практики.

У ході невимушеної бесіди рекламники другого та третього курсів, їхні викладачі та фахівці агенції розповіли одне одному про те, що кожен очікує від чергової практики та чого хоче навчитися.

– Неймовірно рада, що прийшла до студентів-рекламників Черкаського національного. Дякую за запрошення! Є якості, які б я хотіла розвивати в людях, що прийдуть до нас на практику. Це ініціативність і постійна генерація нових ідей. Мені б хотілося, аби після практики вони навчилися бути саме такими. Ще один важливий складник практики – уміння бути самостійними. В університеті в студентів завжди є викладачі, які допоможуть і розкажуть про те, що, як і де краще зробити. На роботі ж такого немає, саме тому після практики вони мають навчитися самостійно ухвалювати ті чи ті рішення. Але найважливіше, чого їх хочеться навчити – уміння комунікувати, бо це ж один із основних складників роботи рекламника, – зауважила засновниця агенції Ольга Кравт.

Після цікавої розмови із фахівцями агенції «Промо Люди» студенти мали змогу у формі гри дослідити основні правила успішної комунікації. Зокрема пограли у «Бренд-генератор» та дослідили кола Ейлера.


– Мені сподобалася зустріч. Було дуже пізнавально. Заходи такого формату – це щось нове, оригінальне, це пізнання й розвиток. Такі тренінги – можливість на практиці застосувати те, що ми так ретельно вивчали теоретично, – Ангеліна Лисак, студентка 2-PR.

Завершився захід на позитивній ноті, усмішками, жартами та, звісно ж, спільними світлинами.

Автори: Тетяна Завгородня та Юлія Шаповал, 3-PR

Фото: Юлія Канцуренко, 2-PR

 

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

29 Грудня, 2021
Студенти-видавці долучилися до першого Національного тижня читання книжковою вечіркою

Книжкове свято «The book party в ЧНУ» влаштували активні учасники буккросинг-клубу «Freebook»  у передноворічні дні. У такий креативний спосіб студенти-видавці…

4 Листопада, 2022
Чому волонтерство корисне?

Я не збрешу, якщо скажу, що саме волонтерство дало мені змогу реалізувати себе повною мірою, вільно подорожувати світом, набути  цінного…

2 Вересня, 2021
Першокурсники відсвяткували День знань

Майже дві тисячі першокурсників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочали ювілейний навчальний рік 1 вересня зі святкування Дня знань….

30 Вересня, 2022
Студенти-медійники відвідали тренінг із блогінгу та цифрової безпеки

Семінар-тренінг «Цифровий блогінг і громадська безпека у військовий час», організований кафедрою журналістики, реклами та PR-технологій, проходив 28-29 вересня. У перший…