XХV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених»

13 Березня, 2023

Шановні студенти, аспіранти, викладачі!

ЗАПРОШУЄМО

Вас узяти участь у роботі

XХV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених

Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук  у дослідженнях молодих учених”,

яка відбудеться 26-27 квітня 2023 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. До участі в конференції запрошуються студенти закладів вищої освіти, аспіранти, молоді науковці віком до 35 років, докторанти та доктори наук віком до 40 років, чия діяльність стосується тематики конференції.

Умови участі в конференції:

1. Для участі в конференції необхідно до 1 квітня 2023 року надіслати (подати) до оргкомітету всі нижчезазначені матеріали:

  • матеріали доповіді (загальний обсяг не більше 3 сторінок);
  • квитанцію про оплату (відсканована).

2. Програмний комітет залишає за собою право рецензування та відхилення текстів матеріалів доповідей без повернення авторові.
 Детальніше на сайті: https://sites.google.com/view/rodzynka2022/rodzynka-2023

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

18 Жовтня, 2022
Викладачка ЧНУ стала учасницею освітнього проєкту «Академія приватності

Старша викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ ім. Б. Хмельницького Світлана Коваль взяла участь у роботі «Академії приватності» 12…

2 Січня, 2020
Власними руками

Ганна Корнієнко майструє власноруч новорічний оберіг Кулінарна ідилія в домашній атмосфері   Автор: Тетяна Мироненко, 2-М

11 Квітня, 2022
Аналоги російських сервісів

Чи не кожен із нас для навчання та роботи використовує різноманіття сервісів. Однак найпопулярніші з них – саме російського виробництва….

20 Вересня, 2023
Студенти-медійники ННІ УФСК зустрілися з Юлією Чабаненко

Спілкування студентів інституту з власницею Черкаської майстерні друку пройшло в обласній бібліотеці для юнацтва імені Василя Симоненка 19 вересня. Захід…