Олена Фесенко: «Секрет вдалого інтерв’ю – знати більше, ніж людина сама пам’ятає про себе»

27 Листопада, 2019

Журналістка ТРК «ВІККА», магістрантка-медійниця Олена Фесенко завітала до першокурсників-журналістів та розповіла про всі тонкощі проведення інтерв’ю. Подія відбулася 26 листопада. Модератором зустрічі стала викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Олеся Нестеренко.

Олена Фесенко розповіла про етапи створення інтерв’ю, а саме: підготовку, спілкування з героєм та роботу над матеріалом. Також акцентувала на основних помилках, які часто допускають початківці, та запропонувала способи їх уникнення.

Секрет вдалого інтерв’ю – знати більше, ніж людина сама пам’ятає про себе, – зазначила магістрантка-медійниця.

Студенти мали змогу продемонструвати власні інтерв’ю, які вони підготували заздалегідь. Медійниця оцінювала роботу кожного, ставила запитання та давала поради, які допоможуть удосконалити майбутні праці першокурсників.

— Мені сподобалася наша зустріч, оскільки вона була дуже інформативною. Журналістка розповіла, як саме вона проводить інтерв’ю, та поділилася своїм безцінним досвідом. Презентації робіт моїх одногрупників оригінальні й кардинально відрізняються одна від одної, що свідчить про індивідуальність кожного з нас, – поділилася враженнями студентка 1–Ж курсу Анна Ярошенко.

Авторка: Анна Харченко, 1–Ж

Фото: Олеся Нестеренко, викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

8 Жовтня, 2022
Відпустка по догляду за дитиною – НЕ? чоловіча справа

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* У 2020-му році голова…

28 Липня, 2020
Студенти-піарники вітають із професійним святом!

Shine bright like a diamond…   Можливо, Rihanna співала й не про PR, але дуже влучно окреслила суть. PR –…

4 Жовтня, 2022
Майбутні журналісти зустрілися з радійницею Альоною Ніколенко

Кафедра журналістики, реклами та PR-технологій організувала тренінг “Специфіка продукування контенту для регіонального радіо”, який провела випускниця спеціальності “Журналістика”, а нині…

2 Вересня, 2021
Першокурсники відсвяткували День знань

Майже дві тисячі першокурсників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочали ювілейний навчальний рік 1 вересня зі святкування Дня знань….