Журналісти та рекламники першого курсу стали «Акуленятами пера»

15 Листопада, 2019

Спецоперація «Посвята» відбулась 14 листопада в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Про це повідомляє наш кореспондент.

Свято розпочалось із перегляду відеовизитівок двох груп, що підготували студенти та їхні куратори. Потім вони взяли участь у спецоперації, під час якої виконували різні завдання, пов’язані із журналістикою.

Свято для першокурсників традиційно влаштували студенти-магістри.

Про організацію свята розповідає Анна Серьоженкова, журналістка-магістрантка:

«Підготовка до свята тривала близько тижня. Ідея виникла в нас давно, але були труднощі в розробленні конкурсів та продумуванні деталей. Але я вважаю, що ми впорались, адже я побачила задоволені очі першокурсників. Вони старанно виконували всі завдання і я сподіваюсь, що їм посвята сподобалась»

Також свято відвідали: перший проректор ЧНУ Василь Мойсієнко та директор ННІ УФСК Ігор Погрібний. Вони привітали студентів із посвятою та з прийдешнім днем студента.

До привітань долучилась і завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко:

«Бажаю, щоб ці чотири роки Вам були в насолоду. Намагайтесь із кожного дня взяти для себе якомога більше. Щоб після закінчення університету, ви повертались у нього досвідченими стейкхолдерами. Ми пишаємось вами. Ви – найбільше досягнення в нашій педагогічній роботі»

Також студенти отримали солодкий подарунок від викладачів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

«Я б хотів подякувати усім, хто організував це свято, особливо студентам-магістрам. Було потужно, сподобались цікаві конкурси. Особливо здивував солодкий подарунок від наших викладачів», – зазначає Валерій Больбатенко, студент 1 курсу спеціальності «Журналістика».

Докладніше дивіться в сюжеті «Студентського телебачення ЧНУ»

Руслана Костенко, 3-Ж

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

15 Січня, 2020
Талант є в кожному

Дитяче захоплення Тетяни Завгородньої   Журналістка в творчому  процесі   Автор: Тетяна Мироненко, 2-М

14 Листопада, 2015
Ліквідувати борги студенти Черкаського національного зможуть у лютому

Ліквідувати академічну заборгованість після зимової сесії студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького зможуть…

17 Жовтня, 2022
Портрети ідеального чоловіка та жінки

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* Справжній чоловік будує кар’єру,…

28 Вересня, 2022
Майбутні медійники зустрілися з Максимом Гаптаром

Зустріч журналістів-першокурсників із випускником ННІ УФСК, відомим журналістом, а нині військовослужбовцем відбулася в лаунж-зоні для студентів. Захід організувала кафедра журналістики,…