Викладачі журналістики ЧНУ обговорили новий закон «Про медіа»

9 Лютого, 2023

Викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 9 лютого  провели науково-практичний семінар, на якому обговорили новий Закон України «Про медіа».

Доцентка кафедри Олена Цапок розповіла про основні зміни в діяльності медійників, що пов’язані із новим законом «Про медіа», який набуде чинності 31 березня 2023 року. Акцентувала на оновленні професійної термінології щодо суб’єктів інформаційних відносин, проаналізувала диференціацію медіа за новим законом та специфіку їхнього ліцензування. Розкрила особливості діяльності Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення як регулятора медійного ринку. Надала важливі відомості про вимоги до контенту медіа й відповідальність за певні порушення в його продукуванні.

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

1 Вересня, 2021
Робочі навчальні плани на 2021 – 2022 навчальний рік

До вашої уваги – робочі навчальні плани до освітньо-професійних програм усіх курсів

24 Листопада, 2022
Історія евакуації дівчинки з інвалідністю та її рідних до Черкас

Цей матеріал буде близьким мільйонам українців, які мусили залишити свій дім через вторгнення російської армії. Пропонуємо прочитати історію двічі переселенців…

3 Грудня, 2020
СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЖУРНАЛІСТИКА» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРЕС-ТУРІ НА ВИРОБНИЦТВО VENETOMED

Студенти спеціальності «Журналістика» взяли участь у пре-турі на інноваційному виробництві українського медичного захисного одягу для кращих європейських зразків ТМ «VenetoMed»….

17 Травня, 2024
Світлана Коваль пройшла «Марафон фактчекінгу»

Старша викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ ім. Б. Хмельницького Світлана Коваль стала учасницею «Марафону фактчекінгу». Захід проходив у…