Студенти-журналісти та рекламники ЧНУ написали всеукраїнський радіодиктант

10 Листопада, 2020

 

До написання загальнонаціонального радіодиктанту долучилися студенти ННІ УФСК.

Флешмоб відбувся 9 листопада з нагоди Дня української писемності та мови.

Цьогорічний диктант став ювілейним – 20-м за рахунком. Прочитала диктант відома актриса Римма Зюбіна. Текст лунав на телеканалі UA:Перший, а також в ефірі UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура.

Написання диктанту в закладах освіти є традицією. Черкаський національний університет узяв участь у флешмобі всьоме, але в умовах дистанційного навчання. “Я охоче долучилася до написання диктанту, бо ще зі школи шанувала День української писемності та мови, чекала на нього. На мою думку, подібні заходи об’єднують людей та демонструють, що нам важливо зберігати рідну мову та культуру”, – розповіла Юлія Сотула, студентка 2-PR.

Діана Просяник, Анна Харченко, 2-Ж курс

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

25 Лютого, 2021
«Церква – це найконсервативніший суспільний інститут», – Андрій Шиманович

Зустріч з Андрієм Шимановичем, настоятелем храму святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, викладачем Черкаського національного університету пройшла на кафедрі журналістики, реклами…

2 Вересня, 2021
Першокурсники відсвяткували День знань

Майже дві тисячі першокурсників Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочали ювілейний навчальний рік 1 вересня зі святкування Дня знань….

16 Вересня, 2021
Студенти-журналісти відвідали Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів

15 вересня за ініціативи Фонду “МХП-Громаді” відбулась екскурсія- знайомство студентів Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького кафедри журналістики, реклами та…