Анна Серьоженкова: Новий рік для мене – це чергова можливість зарядитися позитивними емоціями та енергією для нових звершень

15 Грудня, 2019

Анна Серьоженкова, студентка першого курсу магістратури спеціальності «Журналістика (Медіакомунікації)». 2019 рік подарував їй чимало перемог, подолання комплексів, новий досвід та сфери відповідальності. На 2020 рік має грандіозні плани й перспективні проекти.

 

  • Чим запам’ятався Вам 2019 рік?

Цей рік подарував мені чимало перемог. Я здобула титул «Міс-незалежність 2019» та посіла ІІІ місце в конкурсі краси «Студміс Черкащина». Завдяки цим перемогам я подолала свої комплекси, зокрема невпевненість у собі, яка впродовж тривалого часу спричиняла дискомфорт.

  • Які професійні й особисті досягнення 2019 року Ви можете відзначити?

Я почала співпрацювати з черкаськими дизайнерами й стала обличчям одного з місцевих брендів. Вступила до магістратури і зараз є старостою групи, що дуже незвично для мене. Це велика відповідальність, але мені подобається виконувати такі обов’язки, адже я сприймає їх як перевірку моєї здатності виконувати мультизавдання, а також як своєрідний тест на організаторські здібності, витримку та стресостійкість. Я стала одним з організаторів конкурсу «Міс та Містер ЧНУ». Це теж новий і незвичний для мене досвід. Сподіваюся, що я гідно впораюся з цими почесними місіями 2020 року.

  • Чи любите Ви процес підготовки й святкування Нового року?

Не можу сказати, що люблю, але цей процес дає мені задоволення. Подобається обирати подарунки для близьких та рідних мені людей, і в новорічну ніч я з нетерпінням чекаю на мить, коли вже зможу вручити їм ці подарунки.

  • Як створюєте новорічний настрій?

Дуже люблю вішати гірлянду, адже саме ілюмінація та велика кількість «світлячків» навколо заряджає мене позитивним святковим настроєм. Також подобається переглядати традиційні новорічні фільми та готувати домашні солодощі, аби було що хрумкати під час перегляду.

  • Що для Вас особисто означає Новий рік?

Для мене це чергова можливість зарядитися позитивними емоціями та енергією для нових звершень. У цей час панує особлива енергетика, коли хочеться позбутися всіх проблем, що хвилюють, і почати все спочатку, лише з позитивним налаштуванням на успіх.

  • Чи згодні Ви з думкою, що Новий рік – це олів’є, шампанське, «Іронія долі» чи «Сам удома»?

Частково так, адже це перші асоціації, що виникають у більшості людей, коли йдеться про Новий рік. Але для мене це свято більше стосується сім’ї, родинного затишку, тепла від зустрічей із дорогими людьми та атмосфери чудес і дива.

  • Чи здійснювалися Ваші новорічні мрії?

Так, причому неодноразово, майже кожного року. Тому я ніколи не втрачаю запалу й під бій курантів щоразу загадую бажання, адже вірю, що вони обов’язково здійсняться.

  • Які традиції святкування Нового року збереглися у Вашій родині?

Ми традиційно зустрічаємо перші години Нового року в сімейному колі, обмінюючись подарунками. Також готуємо разом вечерю, кожного року вигадуючи якусь нову страву. Мені дуже подобаються ці традиції, і я хочу перенести їх й у свою майбутню сім’ю.

  • Яким Ви уявляєте ідеальне перше січня?
  • Кава. Кохані люди поряд. Перегляд святкового мультфільму, серіалу чи фільму. І вже опісля прогулянка до Дніпра, обов’язково взявши із собою плед, чай та мандаринки.
  • Чого Ви чекаєте від 2020 року?
  • Я мрію здобути більше перемог та підкорити нові вершини. Також хочу вдало завершити свої минулорічні починання. Я впевнена, що цей рік стане для мене особливим, адже маю на нього грандіозні плани та перспективні проекти.
  • Чого б Ви хотіли побажати собі в Новому році?
  • Насамперед кохання, любові, більше витримки, нескінченного оптимізму, запалу та непохитної віри в те, що в будь-якому випадку все вдасться і все буде добре!

 

Автор: Ярослав Полянецький, 2–М

Фото з особистого архіву героїні

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

12 Травня, 2023
Майбутні піарники Черкаського національного презентували книгу-комікс «Всесвіт Дюскотс»

Студенти-медійники 4-PR курсу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели пресконференцію, під час якої презентували книгу-комікс «Всесвіт Дюскотс». Захід організовано…

15 Листопада, 2015
Поговоримо но-новому?

Скільки годин на тиждень майбутній “бодібілдер клавіатури” має проводити за вивченням англійської? Чи не має взагалі? Може й дійсно, навіщо…

27 Листопада, 2019
Олена Фесенко: «Секрет вдалого інтерв’ю – знати більше, ніж людина сама пам’ятає про себе»

Журналістка ТРК «ВІККА», магістрантка-медійниця Олена Фесенко завітала до першокурсників-журналістів та розповіла про всі тонкощі проведення інтерв’ю. Подія відбулася 26 листопада….

21 Вересня, 2021
День студентського радіо відсвяткували в ЧНУ

16-й День народження студентського радіо із тематичними експозиціями та святковою радіопрограмою відзначили в Черкаському національному. Ініціаторами свята стали викладачі та…