Першокурсники-журналісти, рекламники й PR-ники святково розпочали своє навчання в ЧНУ

16 Вересня, 2020

Цьогорічних бакалаврів і магістрів зустріла 15 вересня кафедра журналістики, реклами та PR-технологій. Урочиста подія для новачків відбулася на зеленій галявині біля Черкаського національного університету, про це повідомляє наш кореспондент.

Серед гостей свята – директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов, який принагідно нагородив переможців творчого конкурсу «Створюймо моду на грамотність», що був проведений із нагоди Міжнародного дня грамотності.

Перший проректор Черкаського національного університету Василь Мойсієнко привітав першокурсників зі вступом до ЗВО, а також вручив подяки студентам ЧНУ за активне долучення до творчих заходів.Також на захід завітав народний депутат України, член Наглядової  ради університету Сергій Рудик. Політик звернувся до присутніх із настановами щодо успішного старту та запросив усіх присутніх на екскурсію до Верховної Ради України.

До студентів із відеопривітаннями звернулися випускники спеціальності, які вже працюють у сфері медіа, реклами та PR: Тетяна Козловська, Мар’яна Верховцева, Микола Максьома, Юлія Норовкова.

Про умови для успішного навчання, провадження наукової, спортивної й громадської діяльності розповіла завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко: «Початок навчального року – це завжди мить хвилювання від того, хто саме вибрав для опанування сферу журналістики, реклами й PR-технологій. Нам щастить на гарних і мотивованих студентів, що натомість спонукає до креативу. З огляду на карантин, організували Свято першого дзвоника на відкритій локації, це додало позитивних емоцій, сонця й вільного простору. Бажаю новим бакалаврам і магістрам успіхів, натхнення, зацікавленості й досягнення високих результатів».

Наприкінці свята новачки проголосили клятву першокурсника-медійника.

«Від заходу залишилися приємні враження, усе було кльово! Зараз я ще хвилююся, проте очікую веселого студентського життя та початку пар», – ділиться своїми враженнями студентка 1-PR курсу Надія Паніван.

«Я довго чекала цього дня, і от ми нарешті всі познайомилися. Свято пройшло чудово, було багато привітань! Яіз нетерпінням чекаю початку навчання», – розповідає студентка 1-Ж курсу Неля Пилипенко.

 

Вероніка Чіпенко, Анастасія Бут

Фото – Діана Просяник, Анна Харченко

 

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

9 Серпня, 2022
Твітер – недооцінений маркетинговий інструмент для просування бренду в інтернеті

Стаття розміщена в межах проєкту “Scholarship від SEOquick” https://seoquick.com.ua/scholarship-ua/ Твітер для українців  як  криптовалюта – всі про це щось чули,…

26 Жовтня, 2022
5 джерел для пошуку можливостей

Часто молодь не знає про той величезний обсяг усього цікавого та корисного, що їм доступний.  Причина проста: нам невідомо, де…

1 Жовтня, 2020
Теми кваліфікаційних робіт за 2020-2021 н.р.

До вашої уваги – теми кваліфікаційних робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика”

6 Січня, 2020
Як уникнути пожежі через дитячі розваги?

Усім відомо про велику любов дітей до вогню. За повідомленнями рятувальників, відсоток пожеж, які виникають від так званих дитячих пустощів…