Креатив і позитив: святкування Дня рекламника в ННІ УФСК

27 Жовтня, 2019

Майбутні акули рекламного бізнесу відзначили своє професійне свято. Захід відбувся 25 жовтня. Організаторами події виступили викладачі кафедри журналістики, реклами і PR-технологій та майбутні рекламники.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

На святі були присутні проректор із наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко, проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк, заступник директора з навчальної роботи Оксана Іванченко, засновниці компанії «Darlid» Марина Дордука й Аліна Матвієнко, а також викладачі кафедри журналістики, реклами і PR-технологій.

 

— Творці реклами – дійсно креативні люди. Завдяки вам наше життя стає більш цікавим і світлим, у ньому домінують позитивні емоції та приємні теплі кольори, – звернувся до студентів Сергій Корновенко.

Присутні дізналися більше про історію свята, відгадували всесвітньовідомі бренди, переглядаючи їхні рекламні ролики, та брали участь у лотереї. Також засновниці компанії «Darlid» поділилися зі студентами власним досвідом та корисними порадами. Родзинкою свята стала креативна фотозона.

– Мета заходу – популяризувати спеціальність “Реклама та PR у медіагалузі” в ЧНУ та серед абітурієнтів, заявити всім про те, що вона розвивається і робить свої перші кроки. Ми маємо вже третій набір і наступного року проводитимемо акредитацію спеціальності, – розповідає Наталія Ковтун, викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, куратор першого набору майбутніх піарників.

Самі ж студенти вважають, що свято відбулося на високому рівні, вони ретельно готувалися до нього і сподіваються, що присутнім сподобалося дійство.

– Завдяки активній підготовці ми здружилися ще більше не лише зі своїми одногрупниками, а й зі студентами інших груп, це дійсно круто. Колективна робота завжди має гідний результат, і всі ми сьогодні були свідками цього, –  ділиться своїми враженнями студентка 2-PR курсу Юлія Федченко.

Докладніше про святкування дивіться в сюжеті “Студентського телебачення ЧНУ”

            Автор: Діана Мателега, 2-Ж

Фото з архіву викладачів і студентів

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

3 Листопада, 2021
Нові освітні можливості для студентів-медійників

Студенти й викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій розпочинають навчання в партнерстві з Національною спілкою журналістів України, Європейською федерацією журналістів….

17 Травня, 2024
Світлана Коваль пройшла «Марафон фактчекінгу»

Старша викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ ім. Б. Хмельницького Світлана Коваль стала учасницею «Марафону фактчекінгу». Захід проходив у…

20 Грудня, 2019
Аліна Котолуп: Часто зустрічаю Новий рік у поїзді, тому в мене він асоціюється з пакуванням валіз

Аліна Котолуп, студентка другого курсу спеціальності «Журналістика». 2019 рік був максимально продуктивним для особистісного становлення. Планує не зупинятися на досягнутому,…

14 Листопада, 2015
«Успішне складання сесії залежить від студента»

Зимова сесія у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького цьогоріч знову почнеться достроково – у грудні. Найважчою вона буде для…