Студентку-журналістку номінували на літературну премію

11 Грудня, 2015

Оксану  Кравченко, студентку 3-Ж курсу, номінували на російську національну літературну премію «Поет року» за 2015 рік.

Оксана має авторську сторінку на порталі «Стихи.ру», на якій розміщені її творчі роботи. Автори проекту відзначили вірші нашої студентки, тому вона потрапила в перший етап конкурсу, де визначали найбільш гідних номінантів.  Наступний етап передбачає визначення трьох лауреатів премії.

“Номінація на здобуття національної премії «Поэт года 2015» – визнання приємне й, думаю, що трішки заслужене. Я, звичайно, очікувала чогось подібного, адже живу літературою, чимало працюю, пишу, бо не можу не писати. Але то більше стосується прози . Свою поезію я ніколи не сприймала серйозно. Моя поезія – то просто спосіб поговорити чи промовчати, іноді використовую її як камеру (щоб зберегти щось важливе), іноді – як SOS”, – розповідає Оксана.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 21 березня 2016 року в Москві.9xkWsYHnoz4

Тетяна Дзюменко, студентка 3-Ж курсу

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

2 Вересня, 2022
Виграли грант й оплатили власне навчання

Студентки спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама та PR у медіагалузі», а також ОП «Медіакомунікації» стали переможницями проєкту «Scholarship» від «SEOquick»….

4 Жовтня, 2022
Війна – (не) жіноча справа

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* Сьогодні питання інтеграції жінок…

31 Жовтня, 2023
Теми курсових робіт на 2023-2024 н.р.

До вашої уваги – теми курсових робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика” денної та заочної форм навчання за 2023-2024 н.р.

17 Квітня, 2023
Вибір внутрішньогалузевих дисциплін

Шановні студенти! Оберіть, будь ласка, внутрішньогалузеві дисципліни на 2023-2024 навчальний рік. Гугл-форма для вибору ОП “Журналістика”: https://forms.gle/UMwrSJL5cqff1Rus6 Перелік дисциплін ОП…