Про проект «Абетка безпеки в кризових ситуаціях»

21 Грудня, 2019

У сучасному світі актуалізовано соціальну й політичну роль журналістів у формуванні громадської думки, а тому заслуговує на увагу висвітлення в медіа питань кризових комунікацій в умовах цивільного захисту суспільства.

Масово популяризувати інформацію пізнавального, патріотичного, профілактичного спрямування здатний інтернет, який ефективно застосовує сучасні мультимедійні формати подання текстової інформації, зокрема лонгрид (англ. longread – довге читання).

Авторський проект «Абетка безпеки в кризових ситуаціях» створений для інформування населення про правила поводження в надзвичайних ситуаціях, профілактику кризових явищ, популяризацію діяльності рятувальників. Інформаційний продукт покликаний стати своєрідним довідником, корисним порадником для цільової аудиторії.

Фактичний матеріал представлений у вигляді трьох блоків інформації та вступної частини про проект. Перший блок репрезентує узагальнений портрет рятувальників, подає інформацію про структуру, функції ДСНС, містить нормативну базу. Другий блок подає статистику надзвичайних ситуацій, представлену у вигляді інфографіки, текстового й ілюстративного матеріалу. У третьому блоці вміщено пізнавальні й корисні текстові та інтерактивні матеріали, спрямовані на профілактичну роботу щодо запобігання кризовим ситуаціям.

 

Автор проекту: Ярослав Нестеренко, студент другого курсу магістратури спеціальності «Журналістика (Медіакомунікації)»

Керівник проекту: Тетяна Бондаренко, кандидат філологічних наук, доцент, завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій



Коментарі:

4 відповіді до “Про проект «Абетка безпеки в кризових ситуаціях»”

  1. Світлана :

    Молодець!!!👍 Успішного виконання проекту!

  2. Валентина :

    Дякую, успіхів!

  3. Тетяна :

    Нехай щастить і надалі!

  4. Анатолій :

    Молодець!!! Успіхів!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: