Ялинко, сяй!

22 Грудня, 2015

Урочисте відкриття новорічної ялинки відбулося у Черкаському національному 17 грудня. Студентська рада ЧНУ приурочила свято  до Дня Святого Миколая. Організатори дійства влаштували для гостей та студентів конкурси та розіграші, а також глядачі мали можливість подивитися цікаві сценки та легенди.

Для того, щоб привітати гостей з новорічними святами  завітав ректор ЧНУ імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко. Головним його побажанням було творити добро та провести свята з родиною. “Бажаю всім і в свята, і в будні почуватися щасливими і, щоб здійснилося наше спільне бажання — запанував мир в  Україні. Щоб Господь і всі святі стали на захист нашої держави, її кордонів, і щоб ніякі чужинці не зазіхали на нашу святу землю!», —  привітав ректор. Після цього Олександр Черевко прикрасив ялинку головною іграшкою, яка мала назву “Мир”.Дійство продовжилося танцями та піснями від запрошеного дитячого колективу “Non-stop”.

Своїми враженням щодо відкриття новорічної ялинки у ЧНУ поділилася студентка третього курсу Тетяна Зозуля. “Свято справді цікаве та веселе. Діти гарно підняли настрій піснями та танцями, а прикраси на ялинці були  символічними та неординарними”, – розповідає дівчина.

На останок свята ялинка засяяла вогнями, а учасники водили хоровод навколо ялинки.

Віталіна Безверха, 3-Ж

 



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: