Журналісти та рекламники першого курсу стали «Акуленятами пера»

15 Листопада, 2019

Спецоперація «Посвята» відбулась 14 листопада в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Про це повідомляє наш кореспондент.

Свято розпочалось із перегляду відеовизитівок двох груп, що підготували студенти та їхні куратори. Потім вони взяли участь у спецоперації, під час якої виконували різні завдання, пов’язані із журналістикою.

Свято для першокурсників традиційно влаштували студенти-магістри.

Про організацію свята розповідає Анна Серьоженкова, журналістка-магістрантка:

«Підготовка до свята тривала близько тижня. Ідея виникла в нас давно, але були труднощі в розробленні конкурсів та продумуванні деталей. Але я вважаю, що ми впорались, адже я побачила задоволені очі першокурсників. Вони старанно виконували всі завдання і я сподіваюсь, що їм посвята сподобалась»

Також свято відвідали: перший проректор ЧНУ Василь Мойсієнко та директор ННІ УФСК Ігор Погрібний. Вони привітали студентів із посвятою та з прийдешнім днем студента.

До привітань долучилась і завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко:

«Бажаю, щоб ці чотири роки Вам були в насолоду. Намагайтесь із кожного дня взяти для себе якомога більше. Щоб після закінчення університету, ви повертались у нього досвідченими стейкхолдерами. Ми пишаємось вами. Ви – найбільше досягнення в нашій педагогічній роботі»

Також студенти отримали солодкий подарунок від викладачів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

«Я б хотів подякувати усім, хто організував це свято, особливо студентам-магістрам. Було потужно, сподобались цікаві конкурси. Особливо здивував солодкий подарунок від наших викладачів», – зазначає Валерій Больбатенко, студент 1 курсу спеціальності «Журналістика».

Докладніше дивіться в сюжеті «Студентського телебачення ЧНУ»

Руслана Костенко, 3-Ж

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

15 Вересня, 2022
Для першокурсників розпочалось навчання

У навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій на кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій сьогодні пройшло перше заняття для першокурсників….

15 Березня, 2022
Родзинка – 2022

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Запрошуємо Вас взяти участь у XХІV Всеукраїнській науковій конференції молодих учених, яка відбудеться 27-28 квітня 2022 року в Черкаському національному університеті…

22 Травня, 2023
«Жінки, які змогли зробити тил»: презентація книги про жінок на війні відбулася в ННІ УФСК

Подія відбулася 19 травня в змішаному форматі за підтримки кафедри журналістики, реклами та PR- технологій ЧНУ імені Богдана Хмельницького. «Незламні»…

1 Грудня, 2023
Пресслужба ННІ УФСК провела урочисте засідання

Захід відбувся із нагоди дня заснування редакції та Всесвітнього дня інформації 30 листопада у конференц-залі Черкаського національного університету імені Богдана…