«Візитівки» та гімн латинською мовою: посвята першокурсників відбулася в ННІ УФСК

7 Жовтня, 2019

Традиційно відбувся ритуал посвяти в студенти. До університетської родини  першокурсники приєдналися сьомого жовтня в ННІ української філології та соціальних комунікаційОрганізаторами події стала студентська рада інституту.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

Привітати  першокурсників та побажати подальших успіхів у навчанні вирішив голова студентської ради інституту Дмитро Кузьмінський:

– Впевнений, переступивши поріг університету, ви відчували страх та невизначеність, але поступово ви наповнитеся спокоєм і впевненістю. Зараз ви стаєте на крок ближче до своєї професійної  діяльності, і ми з радістю готові вам допомогти крокувати далі.

Захід пройшов у веселій та приємній атмосфері. Кожна з академічних груп (видавці, журналісти, піарники та філологи ) представила свою «візитівку». Студенти співали оригінальні пісні про навчання в університеті, а також  оголошували гасла, щодо їхніх майбутніх професій. Родзинкою свята стало виконання студентського гімну латинською мовою першокурсниками-піарниками.

Завершальним етапом святкування було вручення заступником директора ННІ УФСК з виховної роботи Ганною Клименко-Синьоок студентських квитків.

– Цікаво спостерігати за креативними візитівками інших груп, проте найбільше сподобалося виконання студентського гімну, – поділилася враженнями студентка 1-ВБ курсу Альона Гончар.

Докладніше про вручення студентських квитків дивіться в сюжеті “Студентського телебачення ЧНУ”

           Джерело: пресслужба ННІ УФСК

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

9 Червня, 2022
Кафедра журналістики та комісія з журналістської етики підписали меморандум про співпрацю

Гарні новини для нашої кафедри ‼️Усеукраїнська громадська організація «Комісія з журналістської етики» і кафедра журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ імені…

1 Жовтня, 2020
Теми кваліфікаційних робіт за 2020-2021 н.р.

До вашої уваги – теми кваліфікаційних робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика”

20 Квітня, 2023
«Книга – це можливість самореалізуватися», – Юлія Чабаненко

Студенти-медійники навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій  долучилися до творчої зустрічі «Книговидання в умовах воєнного стану».  Захід відбувся в…

6 Червня, 2021
Вітаємо з Днем журналіста!

Журналістика –  у серці! Вітаємо з професійним святом!