У ЧНУ збирали кошти для онкохворих дітей

20 Грудня, 2015

В університеті відкрили виставку фоторобіт “Ми разом”,яка  присвячена онкохворим дітям. Її ініціатори, волонтер, засновник благодійного фонду «Подаруй дитині світ» Світлана Федорова та керівник університетського благодійного фонду «Заради дитячої усмішки» Жанна Дробот мали на меті привернути увагу до проблем онкохворих малюків, нагадати, що вони — звичайні діти, які мріють про свято, подарунки, хочуть уваги і потребують допомоги.

Автор фоторобіт Ігор Єфімов майже півроку їздив разом із волонтерами в онкодиспансер, знімав дітей, їхнє життя.Нині ж близько 50 світлин Ігоря Єфімова розміщено на третьому поверсі корпусу №3 ЧНУ ім.Богдана Хмельницького, про це повідомила прес-служба університету.“Вже понад рік моя виставка живе своїм життям, і я дуже радий, що вона допомагає збирати для лікування дітей кошти. І якщо ми врятуємо хоч одне життя, це вже величезне досягнення”, – розповідає Ігор Єфімов.

Гроші збирають, щоб допомогти придбати ліки для Центру дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкологічного диспансеру. І організатори закликають всіх долучатися до цієї акції.

Волонтер Світлана Федорова подякувала за надану можливість нагадати університетській громаді та місту про проблеми недужих дітей.

Зозуля Тетяна, 3-Ж



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: