10-кілометровий забіг подолали студенти разом із завідувачкою кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ

21 Вересня, 2020

Майбутні журналісти, рекламники й піарники разом із завідувачкою кафедри взяли участь у легкоатлетичному забігу «Черкаська десятка», подолавши дистанцію в десять кілометрів. Спортивну подію організував Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, провівши її 19 вересня з нагоди Дня міста.

Маршрут забігу пролягав уздовж бульвару Шевченка: Соборна площа – вул. Можайського – вул. В. Чорновола – Соборна площа. Учасники стартували о 10 годині ранку.

Враженнями від забігу поділилася Діана Осейко, студентка-піарниця 2 курсу: «Коли мені запропонували взяти участь у забігу, я не була впевнена, що зможу це зробити.На першому кілометрі подумала, що вже пробігла п’ять. На фініші було мегаважко, але сходити з дистанції не збиралася. Після забігу я вкотре переконалася, що важливо вірити в себе до останнього й мати підтримку від близьких людей. Адже без моєї команди такого результату не досягла б».

Студент-журналіст 4 курсу Антон Таран також розповів про свої спортивні емоції: «Мені дуже сподобалося, що мерія, зокрема Департамент освіти та гуманітарної політики, провелитакий захід до Дня міста. На мою думку,ці заходи більш корисні, об’єднують черкасців більше, ніж концерт популярного гурту. Уважаю, що Черкаси – це спортивна столиця Україна, тому треба організовувати більше спортивних івентів не лише з легкої атлетики, а й із футболу та баскетболу серед професіоналів та серед аматорів».

 

Тетяна Бондаренко, завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій каже, що такий досвід публічного забігу для неї перший, хоч викладачка щоранку тренується в цьому виді спорту. «Найяскравіше враження – це емоції спільного натхнення, спільної 10-кілометрової траси, спільних зусиль і втоми. Не могла бути просто вболівальницею, тому разом зі студентами долучилася до події», – зазначила учасниця.

Усі студенти та завідувачкауспішно подолали дистанцію в 10 кілометрів. Учасників легкоатлетичного пробігу відзначили медаллю фінішера.

Сергій Воронов, очільник Департаменту освіти та соціальної політики, особисто привітав учасників із подоланням дистанції. «Активність завжди повинна бути винагороджена! Дякую студентам ЧНУ за активну громадську позицію й участь у спортивному житті міста!», – зазначив він на своїй сторінці у фейсбук. Усі студенти отримали обіцяні брендовані футболки та павербанки.

 

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

28 Жовтня, 2022
Актуальні можливості

Для вашого комфорту я підготував найсвіжіші так найактуальніші стажування для студентів UGEN Non Academy Audit Перша всеукраїнська конференція реальних професій…

15 Листопада, 2019
Журналісти та рекламники першого курсу стали «Акуленятами пера»

Спецоперація «Посвята» відбулась 14 листопада в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Про це повідомляє наш кореспондент. Свято розпочалось із…

22 Червня, 2023
Все про сучасну фотографію: студенти-медійники провели фотовиставку

Виставка фоторобіт “Все про сучасну фотографію” пройшла у кав’ярні “the Room” 19 червня. Автори світлин – студент 2-Ж курсу Едуард…

6 Вересня, 2019
Майбутні медійники поглибили знання з правозахисної журналістики

Студентки-журналістки та студент-піарник ННІ УФСК ЧНУ ім. Б. Хмельницького взяли участь у другому фестивалі «Праволюдяність: Mediafest 2019». Захід відбувся у…