Робота початківців

22 Грудня, 2015

Поспілкувавшись з Андрієм Вєковим, студентом університету ім.. Богдана Хмельницького, інституту журналістики, що нині працює на сайті «Черкаський спорт» ми з’ясувавали, яких знань, умінь і навичок бракує початківцям та які професійні труднощі виникають найчастіше  в процесі журналістської діяльності. 

Режим доступу “Черкаського спорту”: http://cherkassy-sport.com/

7drdsEGuqMc– Чи важко було перейти від теорії на навчанні до практичної діяльності у в інтернет ЗМІ?

Не важко, тому що я пішов працювати у сферу, у якій розбираюсь. Перейти з теорії на практику було теж не важко, тому що я завжди розглядав теорію в її практичному застосуванні, і у мене “чесалися руки”, щоб скоріше почати виконувати практичну роботу.

 

– Чому  ти обрав саме інтернет ЗМІ?

Все дуже просто. Я прийшов до В’ячеслава Лопушанського і ми вирішили, що я спробую спочатку

написати щось для сайту. У мене одразу ж вийшло и так я і продовжив працювати, хоча хотів би розширити свій журналістський досвід, попрацював би і на тб і де завгодно, за можливості.

 

Які для тебе є переваги онлайн журналістики?

Переваги онлайн журналістики, що ти маєш змогу працювати будь-де: вдома, в кафе та навіть в університеті, де є інтернет.

 

– Чого, на твою думку, не вистачає у навчальному процесі?

У навчальному процесі вистачає всього, що може скерувати студента у те чи інше русло, а от студентам не вистачає (мені здається) розуміння того, що їм насправді потрібно. Вони зациклені лише на навчанні. Але ж головна мета навчання в університеті це не отримати підвищену стипендію чи відмінно за іспит, а зрозуміти куди ти маєш рухатися, що робити, що тобі потрібно/непотрібно, з якими людьми спілкуватися тощо.

 

Автор – Валентина Лозова



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: