День студентського радіо відсвяткували в ЧНУ

21 Вересня, 2021

16-й День народження студентського радіо із тематичними експозиціями та святковою радіопрограмою відзначили в Черкаському національному.

Ініціаторами свята стали викладачі та студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, які колись, у далекому 2005, і заснували студентське радіо.

«Радіо ЧНУ» розпочало свою діяльність в університеті ще в 2005 році на базі кафедри журналістики. За період свого функціювання «Радіо ЧНУ» кілька разів змінювало назву та слоган.

– Студенти готували свої програми для університетської громади, добирали різні рубрики та звуковий дизайн. Ось так і з’явилася наша студія, з якої зараз мовлять наші студенти, – розповідає кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Наталія Ковтун.

Всі охочі в цей день могли прослухати тематичну радіопрограму про історію розвитку, становлення та стан сучасного студентського радіо, яку підготували студентки-магістрантки кафедри журналістики Тетяна Завгородня та Світлана Кочерга. Також студенти мали змогу сфотографуватися на фоні оновленого банера студрадіо та ознайомитися з оновленою айдентикою.

– Для мене, як для першокурсника, все, що відбувається в університеті нове й захопливе, але за цією подією я спостерігав із особливою цікавістю. Радіопрограма була дуже пізнавальною, а експозиція цікавою. Навіть не віриться, що і я в майбутньому створюватиму для свого університету такі радіопрограми, – ділиться враженнями студент-першокурсник освітньої програми “Реклама та PR у медіагалузі” Денис Малюк.

А ми ще раз вітаємо студрадіо із Днем народження та бажаємо йому процвітання!

Авторки: студентки 1-М курсу Тетяна Завгородня та Світлана Кочерга

Фото: студент 1-М курсу Володимир Баранник

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

19 Травня, 2023
Як проводити журналістські розслідування, дізнавалися студенти-медійники

Співзасновник Черкаської інформаційної агенції “18000” Сергій Макаренко провів тренінг “Як працювати з базами даних під час журналістського розслідування” для студентів…

23 Грудня, 2019
Дар’я Роженкова: Новий рік – час, коли ти робиш крок уперед

Дар’я Роженкова, студентка 4-Ж курсу. 2019 рік був важливий для її професійного зростання. Було багато відряджень, фахових семінарів, майстер-класів, форумів,…

2 Вересня, 2022
Виграли грант й оплатили власне навчання

Студентки спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама та PR у медіагалузі», а також ОП «Медіакомунікації» стали переможницями проєкту «Scholarship» від «SEOquick»….

28 Липня, 2020
Студенти-піарники вітають із професійним святом!

Shine bright like a diamond…   Можливо, Rihanna співала й не про PR, але дуже влучно окреслила суть. PR –…