Студентка-журналістка перемогла на Всеукраїнській олімпіаді

8 Квітня, 2019

Світлана Небилиця посіла третє місце в другому етапі Всеукраїнської олімпіади з журналістики, яка відбулася в ДНУ ім. Олеся Гончара 4-5 квітня. Про це повідомляє наш кореспондент.

Це вже третя олімпіада, яка відбувалася в місті Дніпро. У ній брали участь студенти з багатьох областей України. Під час першого етапу вони виконували тестові завдання з декількох дисциплін, а в другому – писали творче завдання із прес-конференції. Загалом за тести можна було отримати 60 балів, а за творчу роботу – 140. Світлана Небилиця набрала 176 балів за весь комплекс робіт.

– Найважчим було написання творчої роботи, бо ми мали лише дві години. Під час виконання тестів знадобилися знання, отриманні на парах, особливо з історії та теорії журналістики. Я хвилювалася, адже відчувала відповідальність, не хотілося підводити університет і викладачів. Дуже рада, що змогла посісти третє місце, – розповіла Світлана Небилиця.

Черкаський національний університет на олімпіаді також представляли студенти другого курсу спеціалізації «Реклама та зв’язки з громадськістю» – Артем Новіков та Тетяна Завгородня. Вони здобули нагороди в номінаціях «Найкращі канали та інструменти для PR-кампанії» та «Найкраща стратегія для PR-компанії» відповідно.

– Для мене насамперед – це встановлення зв’язків із моїми колегами-однолітками. Я маю можливість побачити та почути щось нове. Звичайно, також це перевірка своїх знань. Я отримав новий досвід, який зможу використати у роботі. Сподіваюся, що такі заходи буду відвідувати й надалі, – зазначив Артем Новіков.

 

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

31 Жовтня, 2023
Теми курсових робіт на 2023-2024 н.р.

До вашої уваги – теми курсових робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика” денної та заочної форм навчання за 2023-2024 н.р.

19 Травня, 2023
Як проводити журналістські розслідування, дізнавалися студенти-медійники

Співзасновник Черкаської інформаційної агенції “18000” Сергій Макаренко провів тренінг “Як працювати з базами даних під час журналістського розслідування” для студентів…

9 Квітня, 2024
Експерти АУП навчали студентів-медійників розпізнавати маніпуляції

Студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій відвідали дводенний тренінг «STOPманіпулятор» від Академії Української Преси, що відбувся 4 – 5 квітня….