Знайомство з першокурсниками відбулося в ННІ УФСК

1 Вересня, 2023

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій зустрів та привітав із Днем знань своїх першокурсників. Розпочали зустріч дирекція та викладачі інституту. 

«Це новий крок у доросле життя. Хочу подякувати вам, що обрали саме наш університет. Ви обрали Україну та її майбутнє. У нашому закладі дуже багато можливостей, щоб ви могли себе застосувати, реалізувати, навчитися та вирости духовно», – зазначила директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

Першокурсникам вручили український традиційний коровай та прочитали лекцію «ЧНУ – 550 днів повномасштабної російсько-української війни». Після цього колишнім абітурієнтам провели екскурсію університетом, зокрема продемонстрували кабінети, в яких пройдуть їхні навчальні роки. Студенти мали змогу познайомитися зі своїми викладачами.

«Я вас вітаю та бажаю кайфувати від навчання й спілкування. Дякуємо Збройним силам України, що у вас є така змога. Повірте, ви вступили на гарну спеціальність і завжди будете заробляти кошти. Я думаю, що ви повинні чітко окреслити те, чого ви хочете», – звернулася до першокурсників завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко. 

Окремо студентам провели першу кураторську годину, розповіли про особливості та умови навчання.

Потім вступники мали змогу поспілкуватися зі старшокурсниками, які пригостили своїх новоприбулих колег солодощами та поділилися цікавими історіями з власного досвіду.

Перший курс розповів про свої враження та очікування від навчання. 

«Кафедра справила прекрасне враження, тому очікування у мене відповідні. Впевнена, що навчання в ЧНУ стане моїми, як то кажуть, «найкращими студентськими роками», – поділилася враженнями студентка 1-Ж курсу Катерина Супрун.

Автор: студент 2-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото: студентка 2-PR курсу Ірина Березенко 

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

31 Жовтня, 2023
Теми курсових робіт на 2023-2024 н.р.

До вашої уваги – теми курсових робіт ОС “Бакалавр” спеціальності 061 “Журналістика” денної та заочної форм навчання за 2023-2024 н.р.

24 Жовтня, 2022
Фактори, що впливають на  формування гендерних стереотипів: думка молоді

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* Гендерні стереотипи постійно використовуються…

20 Лютого, 2023
Ручками й пучками: студенти-медійники вивіряють свої скіли на журналістській практиці

Помітили, як суттєво за тиждень змінилося інформаційне поле на Черкащині? Це ж у студентів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій ЧНУ…

12 Березня, 2019
У європейській науковій конференції за програмою «Erasmus+» узяли участь викладачі журналістики

Представники кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко, Світлана Коваль та Олеся Нестеренко відвідали наукову конференцію «Erasmus+» КА2 напряму «Capaсity…