Викладачі журналістики ЧНУ братимуть участь у програмі «Journalism Teachers Academy»

12 Вересня, 2020

ГО «Український інститут медіа та комунікації» і Deutsche Welle Akademie відібрав п’ять університетів, що візьмуть участь у програмі «Journalism Teachers Academy».

Серед них — і кафедра журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, з якою будуть співпрацювати згадані організації впродовж 2020—2022 років.

Метою цього проєкту є підвищення якості журналістської освіти через покращення методики викладання на факультетах та кафедрах журналістики українських закладів вищої освіти та її адаптації до найновіших дидактичних стандартів. Програма спрямована насамперед на те, щоб максимально наблизити журналістську освіту до реальної журналістської практики.

Упродовж одного семестру факультет працюватиме з українськими та закордонними тренерами над покращенням методик викладання журналістики. У межах курсу викладачі ознайомляться з новими методиками викладання, онлайн-системами з управління навчанням, сучасними підходами до оцінювання знань, візуалізацією лекційних та інших навчальних матеріалів.

 

Нагадаємо, викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій беруть участь у проєкті DESTIN Еразмус + KA2: Розвиток потенціалу вищої освіти Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity and Professionalism (598964-EPP-1-2018-1-UK-EPPKA2-CBHE-JP) з Університетом Бат Спа (Велика Британія). Цей проєкт має на меті кардинально змінити підготовку медійників. Черкаський університет — серед десяти навчальних закладів, які долучені до проекту «DESTIN».

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

2 Січня, 2020
Власними руками

Ганна Корнієнко майструє власноруч новорічний оберіг Кулінарна ідилія в домашній атмосфері   Автор: Тетяна Мироненко, 2-М

1 Вересня, 2021
Робочі навчальні плани на 2021 – 2022 навчальний рік

До вашої уваги – робочі навчальні плани до освітньо-професійних програм усіх курсів

9 Листопада, 2019
Студенти-журналісти зустрілися з ведучими “Доброго ранку, Черкащино”

Телевізійниці «UA: Черкаси» Тетяна Зозуля та Вікторія Скубацька поділилися досвідом роботи в прямому ефірі ранкового шоу зі студентами-журналістами третього курсу…

11 Грудня, 2019
Воркшоп із медіаграмотності провели магістранти для студентів-журналістів, рекламників і PR-ників

Навчальний інтенсив «Медіаграмотність — складник фахової компетентності журналіста» для студентів і викладачів ННІ УФСК провели магістранти кафедри журналістики Віталій Аністратенко…