Визначили переможців конкурсу імені Олега Прокопенка

10 Січня, 2020

Результати конкурсу на найкращу відеоісторію оголосили 9 січня в ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Про це повідомляє наш кореспондент.

Конкурс проводять уже вчетверте до дня народження Олега Прокопенка, українського кінодраматурга. Найкращі відеоісторії на тему «Багатство – це ніщо інше, як показник гуманізму та творчості в людині» відзначили грошовими винагородами. Цього року призовий фонд становив 7 тисяч гривень.

Зокрема, результати конкурсу такі:

І місце –  Дар’я Роженкова та Наталя Кузнєцова, студентки 4-Ж курсу, за фільм “Naked not body, but soul” про відому черкаську художницю Тетяну Черевань.

ІІ місце розділили дві відеоісторії: студенток 3 курсу Анни Дудченко, Аліни Копійко, Анни Житкова “Сповідь” та  Антона Тарана і Руслани Костенко.

ІІІ місце також посіли три відеоісторії: студентки 5 курсу Анни Серьоженкової разом із студентом 4 курсу Володимиром Вовком, студента 3 курсу Кирила Годунка, а також студентки 5 курсу Єви Кравчук.

Своїми враженнями від конкурсу поділилася учасниця Анна Дудченко:

  • Цьогоріч я вперше спробувала свої сили в конкурсі для того, щоб оцінити свої вміння та можливості, але насамперед довести собі, що я конкурентоздатна. Хочу подякувати організаторам, що проводять такі конкурси й мотивують брати участь.

Катерина Педько, 3-Ж

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

10 Травня, 2019
Journalism professors asked students about benefits and drawbacks of the study

Within the project “Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity, and Professionalism” it was taken a poll. According…

8 Травня, 2019
Викладачі журналістики запитали в студентів про переваги та недоліки навчання

У межах проекту «Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity and Professionalism» («DESTIN») («Журналістська освіта задля демократії в…

10 Грудня, 2021
У ЧНУ обговорили, як висвітлювати тему паліативу

Семінар “Як писати в медіа про паліативну допомогу?” провели представники проекту “Паліативна допомога – право кожного” для студентів-медійників навчально-наукового інституту…

1 Листопада, 2022
Основна умова реалізації чоловіка – успішна кар’єра

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* Дехто може вважати, що…