Проект DESTIN презентують на Еразмус+ CBHE Virtual Fair

22 Жовтня, 2021

26 та 27 жовтня 2021 р. Національні Еразмус+ офіси за підтримки Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (ЕАСЕА) проведуть Еразмус+ CBHE Virtual Fair.

Ярмарка проєктів організована з метою представити близько 100 проєктів із розвитку потенціалу у сфері вищої освіти – CBHE з усіх регіонів та їх досягнуті найактуальніші результати та успішні практики для різної цільової аудиторії з країн членів та партнерів Програми. Всі зможуть переглянути відеострім.

Проект DESTIN презентують 27 жовтня Богдана Носова (Інститут журналістики КНУ ім. Т. Шевченка) та Катерина Сіріньок-Долгарьова (Запорізький національний університет).

Детально в буклеті заходу за покликанням.

До заходу запрошено близько 100 проєктів Еразмус+ CBHE представити свої успішні кейси та результати та провести інтерактивну сесію.

Відеотрансляція онлайн буде відкрита для всіх охочих!

Мова участі: англійська (іспанська та французька додатково).

Також долучитись до перегляду можна буде через:

1. YouTube Chanell:  https://www.youtube.com/channel/UCcvJXAVDeI84q2_5whFEX9A
2. Facebook Page: https://www.facebook.com/Erasmus-Capacity-Building-in-Higher-Education-Online-Fair-10975865813651

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

18 Грудня, 2019
Студенти взяли участь в олімпіаді з журналістики

Перший етап  Всеукраїнської олімпіади із журналістики та реклами відбувався протягом двох днів – 9 та 13 грудня в ЧНУ ім….

4 Липня, 2023
Випуск бакалаврів спеціальності “Журналістика”

Цьогоріч дипломи бакалаврів журналістики за чотирма освітніми програмами (“Журналістика”, “Реклама та PR у медіагалузі”, “Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології”,…

9 Лютого, 2023
Викладачі журналістики ЧНУ обговорили новий закон «Про медіа»

Викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 9 лютого  провели науково-практичний семінар, на якому обговорили…

27 Грудня, 2020
Студенти-медійники відвідали майстер-клас із фотожурналістики

    Студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького в межах практики залучення до викладання стейккхолдерів освітньої програми мали змогу відвідати…