Студенти-рекламники взяли участь у фестивалі «Інший погляд»

1 Листопада, 2019

Дев’ятий молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд» відбувся в Національному університеті «Одеська юридична академія» 25 – 27 жовтня 2019 року. Третьокурсники освітньої програми «Реклама та PR у медіагалузі» підготували відеоролик на соціальну тему «Пакетик потрібен?». Захід організували Молодіжний центр ефективних комунікацій та факультет журналістики місцевого ЗВО.

Володимир Баранник, Владислав Ващенко, Тетяна Завгородня, Світлана Кочерга, Юлія Люта, Юлія Шаповал, Віталій Яремчук упродовж роботи фестивалю відвідали тренінги, семінари та майстер-класи. Медіафахівці навчали учасників репортажної майстерності, організації соціальних проектів та ін. Цього року фест пройшов під хештегом #дляМаші, його присвятили Марії Левицькій, студентці-магістрантці факультету журналістики НУ «ОЮА», що тяжко хворіє. Усі зібрані з фестивалю кошти передали їй для лікування.

– Фестиваль «Інший погляд» уже став загальнонаціональним. Участь у ньому взяли учасники із 17 міст України. Сподіваюсь, що десятий ювілейний фестиваль поїде й за кордон. Це гарна нагода довести світу небайдужість нового покоління до нагальних питань. Родзинкою нашого фесту є те, що це не лише показ робіт учасників, а й освітній проект. Ми пропонуємо «інакшити» та допомагати тим, кому це так треба, разом! – каже Тетяна Кузнєцова, голова оргкомітету фестивалю, декан факультету журналістики НУ «ОЮА».

Найбільше учасникам «Іншого погляду» запам’яталися лекції «Заручник образу: самопіар на порожньому місці» від Юлії Нікандрової, журналістки та релайтера, «KINOCRASH: світові відеокліпи із соціальним підтекстом» від Анастасії Попової, випускниці лондонського курсу фільм-мейкінгу «MetFilmSchool» та «Hostofthestage: магія публічного виступу» від Дмитра Паніна, президента дебатного клубу «CarpeDiem». На фесті відбувся допрем’єрний показ фільму «Про справжнє» кінорежисера Валерія Балаяна та «Ніч соціальної реклами», тобто показ робіт учасників.

Враженнями від фестивалю поділився Влад Ващенко, студент 3-PR курсу:

– Ніколи не забуду ці три фестивальні дні. Я познайомився з неймовірними людьми, дізнався так багато нового, набрався досвіду та, звісно ж, погуляв по Одесі. Мав за честь узяти участь у цьому фесті, отримав неоціненний досвід, що стане в нагоді в моїй майбутній професії.

Фестиваль завершився записом зворушливого відеопривітання-підтримки Марії Левицькій, церемонією нагородження учасників фестивалю дипломами за участь та прогулянкою Одесою.

Соціальний ролик можна переглянути за лінком https://www.youtube.com/watch?v=Q1uOBvthAHA

Автор, фото: Тетяна Завгородня, 3-PR

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

9 Лютого, 2023
Викладачі журналістики ЧНУ обговорили новий закон «Про медіа»

Викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 9 лютого  провели науково-практичний семінар, на якому обговорили…

5 Жовтня, 2023
Першокурсники ННІ УФСК взяли участь у загальноуніверситетській посвяті

Студенти навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій долучилися до посвяти першокурсників 5-го жовтня. Подія відбулась на університетській площі перед…

10 Грудня, 2021
У ЧНУ обговорили, як висвітлювати тему паліативу

Семінар “Як писати в медіа про паліативну допомогу?” провели представники проекту “Паліативна допомога – право кожного” для студентів-медійників навчально-наукового інституту…

24 Лютого, 2021
Студенти-журналісти та рекламники відвідали тренінг із медіаграмотності

У межах проекту Erasmus+ DESTIN апробовано один із модулів онлайн-курсу з медіаграмотності «Медіавакцина».Під час тренінгу обговорювали різні види медіабрехні та…