Студенти-першокурсники дізналися більше про свій університет

1 Жовтня, 2019

Студенти спеціалізацій «Журналістика» та «Реклама та PR у медіагалузі» ННІ української філології та соціальних комунікацій, разом із викладачами відвідали Музей історії ЧНУ та Музей українського рушника. Екскурсія відбулася 30 вересня.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

Захід розпочався зі вступного слова, де майбутнім спеціалістам детально розповіли про історію заснування університету, а також про його видатних працівників і студентів. Цього року в ролі екскурсоводів себе спробували студенти НН    І міжнародних відносин, історії і філософії – Дмитро Онищенко та Яна Ляшенко.

Із мистецтвом вишивки та звичаями українського народу першокурсників ознайомили студентки 4 курсу ННІ УФСК – Альона Євдошевська та Маргарита Ратушна.

Студенти дізналися більше про Музей українського рушника, адже саме він є одним із відомих центрів українознавства на Черкащині. До того ж, першокурсники відвідали експозицію музею, окрасою якої є сотні вишитих рушників, картин, килимів, предметів побуту тощо.

– Ми дуже вдячні екскурсоводам за такий пізнавальний захід. Було дуже цікаво слухати про історію музеїв, а також довідатися більше про ремесла та культуру Черкаського краю загалом, – ділиться враженнями студентка 1-PR курсу Діана Осейко.

 

Джерело: пресслужба ННІУФСК



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: