Чого бракує черкаським ЗМІ

19 Грудня, 2015

Литвиненко

Фото взято із соцмережі

Журналістика – творча професія. Але навіть професіоналу було б важко створити дійсно якійсний, творчий матеріал “на коліні”. Саме тому у журналістській діяльності велику роль відіграють умови праці. До них належить обладнання, особисте місце та простір журналіста.

На центральних каналах знано краща і сучасніша техніка, ніж на регіональних. Олександр Литвиненко працював кореспондентом Черкаської ОДТРК, тому знає, чого бракує телебаченню і радіо Черкас: “Одна з головних проблем — не вистачає камер, тому деякі події просто не висвітлюються на екрани. А ті камери, що є, використовуються ще з кінця 90-х років. Можна помітити різницю між якістю телепередач, наприклад, на каналі “1 + 1” та на “Рось”. З черкаським радіо та сама проблема, працівники не мають відповідного обладнання, тому записують все на свої диктофони.

Денисенко

Фото взято із соцмережі

Анастасія Денисенко, редактор радіомовлення на тій же Черкаській ОДТРК, також наголошує на необхідному оновленні техніки: “Як відомо, щоб створити дійсно цікавий матеріал, потрібен хист, який присутній у всіх наших працівників. Але щоб донести цей матеріал людям, журналіст повинен мати відповідну техніку. В нас є комп’ютери, але на них неможливо працювати, хотілося б більш потужні та сучасніші. Також, не в кожного працівника є своє робоче місце, добре хоть столів та стільців на всіх вистачає. Багато моїх колег працюють на своїх ноутбуках”.

 

 

Вікторія Росенко



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: