Як ми черкасців на ставлення до ЛГБТ перевіряли

21 Грудня, 2015

Для українського суспільства взагалі характерно негативне ставлення до різного роду меншин. Про це заявив політтехнолог Олег Медведєв у коментарі «ТСН.ua». Причиною дискримінації представників ЛГТБ-спільноти, за словами Олега Медведєва, є те, що люди не люблять тих, хто відрізняється від загальноприйнятого стандарту. «Головний критерій демократії – це те, як у суспільстві ставляться до меншин, як ми готові ставитися до тих, хто від нас відрізняється”, – сказав Медведєв. Щоби перевірити, як суспільство ставиться до людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, ми вирішили провести експеримент.

Проблему ставлення суспільства до сексуальних меншин ми вирішили порушити з колегою Анастасією Свиридовою 15 грудня 2015-го після другої дня. Географія – район Казбет, центр, Південно-західний мікрорайон. Грали закохану пару, демонстрували свої почуття триманням за руки, шепотом на вухо та пристрасними поцілунками.

Більшість перехожих реагували байдуже, та й зараз нікого не дивують звички сучасних дівчат, подруги-натуралки часто ведуть себе куди більш розкуто ніж лезбійки. Звертали на нас увагу переважно жінки старшого віку, проводжали поглядом; кондуктор 26-го постійно подивлялася і посміхалася. Одна дівчина в Південному-західному не змогла втримати сміх, що маєте змогу спостерігати на фото. В тому ж районі одностатевою парою всерйоз зацікавився молодий чоловік, познайомився з нами, задавав інтимні питання й навіть попросив поцілунок на біс. Ще з цікавого – коли експериментували в кількох метрах біля групи мам з дитячими колясками (поблизу «АТБ») наш оператор помітив, що нас знімає на планшет незнайома дівчина.

Загалом черкасці ставилися до нашої нетрадиційної пари нейтрально, а нейтральність – то, як мінімум, спокій.DSC_0187 DSC_0190 DSC_0208 DSC_0212 Безымянный

Оксана Кравченко, 3-Ж



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: