Блог №7: Ідейність, дієвість, результативність

6 Грудня, 2015

Ось уже минув рік, як ми з URBANAN взяли участь у конкурсі соціальних проектів “Ідея-Дія-Результат”, проте уже через декілька тижнів проект стартує знову і тому цей запис блогу присвячений здебільшого розповідям про те, як це круто брати участь у такій ініціативі.

0

На нашу думку, з участі у цьому конкурсі можна виокремити лише плюси, серед яких:

  1. Знайомство з найкрутішими черкаськими активістами

Пункту говорить сам за себе. Прийшовши вдвох на другий проектний воркшоп ми і не знали, що станемо добрими знайомими щонайменше із двома десятками крутих ініціативних людей, які хочуть і можуть змінювати це місто. А знати багато людей – то однозначно круто. Своєрідний творчий ініціативний тил для твого проекту.

2. Круті і корисні воркшопи

До наших відвідин ІДР ми були досить далекими від того, як створити проект, що і хто для цього потрібні, а що найгірше – боялися починати це робити. Знаєте, як часто те буває, коли побоюєшся чи хтось прийде на організовану тобою подію чи зацікавиться у іншій діяльності, яку ти творив не покладаючи рук для цієї самої аудиторії. Так-от, після цих майстеркласів страх “відпав” повністю. Я б навіть сказала, що ініціативи стало забагато 😉 Ще ми з активістами познайомились з іншими соціальними проектами і навчились писати гранди. Адже кожен, хто має проект, має знати як виграти грант 😀

3. Задоволення

Той момент, коли ти розумієш, що в нашому місті завжди є що робити, куди піти і з ким провести час. Усвідомлення його неперевершеності та, мабуть, любові до цих вулиць та будинків на Дніпрі, які разом називають Черкасами.

Дарина Дячок



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: