Новорічна ялинка в ЧНУ

18 Грудня, 2015

В Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 17 грудня урочисто відкрили новорічну ялинку. Напередодні Дня Святого Миколая активісти студентської ради університету влаштували для студентів та дітей свято в холі першого корпусу. 

Глядачі цього свята спостерігали за конкурсами, сценками, піснями та танцями, почули легенду про святого Миколая. Діти бралии активну участь у святі та змагалися у різноманітних конкурсах з студентами. Після перемоги прикращали ялинку різними прикрасами. Також на свято завітав і ректор університету Олександр Черевко. Він побажав гостям провести свята в колі сім’ї та думати про ближніх, і творити добро.

“Бажаю усім і в свята, і в будні почуватися щасливими і щоб здійснилося наше спільне бажання — запанував в Україні мир. Щоб Господь і всі святі стали на захист нашої держави, її кордонів, і щоб ніякі чужинці не зазіхали на нашу святу землю!”, – з такими привітаннями звернувся ректор.

Після промови ректор прикрасив ялинку символічною іграшкою з надписом “Мир”. Свято закінчилося дружнім хороводом всім гостей.

2а 4а 3а 1а

Зозуля Тетяна, 3-Ж

 

 



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: