Радіоблог №5. Охрещення на URBANAN фесті

1 Грудня, 2015

55SCdN6QOUsПершим місцем, де ми вирішили представити наше радіо Санфіш став УРБАНАН фест у рамках бієнале «Три крапки» в Черкаському обласному художньому музеї.

Співпраця із колективом закладу розпочалась задовго до безпосереднього дня проведення фестивалю і звісно ж стартувала із презентації концепції нашого святкування. Оскільки ми з нашою програмою займали останній, музичний день фестивалю, то відповідно, музика і грала провідну роль у фесті. Це так само відповідало і концепції нашого радіо.

Санфіш ми представляли на початку заходу з невеликою мультимедійною презентацією та короткими виступами учасників. Промови наших ведучих були не особливо підготовлені, тому вийшло дещо «кашисто», проте не так погано, як могло б бути. Проблеми з організацією в нашій команді вирішувати було особливо тяжко. Окрім радіо ми ще розповіли про арт-проект УРБАНАН, а режисерка Теа Марті – про кінокомісію, якій, на жаль, з черкаським попитом судилося бути лише паперовим проектом.AYqlLW4Lzsg

Можна сказати, що презентація пройшла успішно – людей ми з ідеєю ознайомили, проте фоловерів у соцмережах у нас від того більше не стало. Тому можна виокремити правило: хочеш здобути слухачів – рекламуй його на рауті із лідерами думок, як робили The Ukrainians. Тому зараз працюємо над промо і прес-конференцією для ЗМІ та приємними посиденьками для ініціативної молоді. Амінь.

Дарина Дячок



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: