Радіоблог №4. Прямуй за рибою-сонцем

27 Листопада, 2015

Коли Радіо ЧНУ ми вже повністю віддали під керівництво 2-Ж, наша команда-мрія взялась за створення власного радійного продукту – радіо “Sunfish”. Роздумувати над ним ми почали ще в кінці 2014, проте взялися за роботу значно пізніше. Ця ідея, я вважаю, мала бути добре виношеною, як якісне вино. На тому ми і зупинились і почали робити сайт.
IMG_1696_ExtractedВся радіожурналістика стоїть на трьох стовпах – зручність, ковергентність та інтерактивність. А відповідно і сайт як одна із найголовніших складових інтернет-радіо повинен мати і ці якості. Мною був виготовлений макет, проте оскільки ми робили сторінку в інтернеті власними руками, як то кажуть, то у жовтні він еволюціонував до максимально простого варіанту, проте з анімацією і чудовим оформленням, як на мій смак. Контркультурно так вийшло.

Поки сайт робив член нашої команди Андрій, ми займались безпосередньо розробкою наповнення нашого радіо. Не одну годину наша команда провела у обговореннях що і як треба розміщувати, коли і хто цим буде займатись. Як результат ми обрали легку лаунжеву музику, а також блюз та джаз у електронній обробці, програми – освітньо-культурні, тобто музика, література, кіно, а також трохи інфи про різноманітні модерні соціальні процеси.

Щоб робота пішла на лад, зробили редакційний план і взяли до команди людину, яка безпосередньо буде займатись піаром у соцмережах. Так ми потроху почали набирати підписників і певну аудиторію, щоправда роботи ще дуже багато. Оскільки навіть ця вся вищеназвана робота у нас зайняла 3 місяці активної роботи.

Дарина Дячок



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: