Студентка-журналістка виборола призове місце у «Студентській весні»

28 Квітня, 2020

Алла Пономаренко, студентка  2 курсу спеціальності «Журналістика», посіла 3 місце в конкурсі «Студентська весна» у номінації «Вокальне мистецтво». У зв’язку з карантином через пандемію коронавірусу, переможців визначали в онлайн-форматі. Ми вирішили поспілкуватись із студенткою-журналісткою, щоб дізнатись детальніше про її захоплення.

 

Як давно практикуєш заняття вокалом?

 

– Співати почала ще в початковій школі, виступала на всіх конкурсах, шкільних заходах, брала участь у регіональних змаганнях. Згодом батьки віддали мене до музичної школи, де я почала вивчати вокал на професійонму рівні. У музичній школі мене навчили правильно себе подавати на сцені, тоді я розкрилась і стала впевненішою.

                                                                     

У яких конкурсах брала участь? Чи були якісь перемоги?

– Брала участь у місцевих, регіональних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Загалом посідаю перші та другі місця, але навіть кілька разів отримувала Гран-прі. Окрім цього, маю багато грамот та медалей.

 

Чому вирішила взяти участь у «Студентській весні»?

 

– Я беру участь у Студвесні вже вдруге. Це чудова можливість показати себе, свої можливості й також згадати про навички, набуті в музичній школі. Оскільки я пишу власні пісні, то «Студентська весна»– це гарна нагода познайомити глядачів із моєю творчістю. Подібні конкурси – це розвиток, а нині потрібно розвиватися, бути обізнаною і багатогранною особистістю. А ще люблю конкурси за метушню та рух.

Як відбувався відбір та яка конкуренція була?

– Конкурсний відбір, особисто для мене, був дуже легким, все що було потрібно – це надіслати відео на електронну адресу. Про конкурс я дізналася із офіційної сторінки в Інстаграм. Тому інших варіантів, окрім одного, щоб взяти участь, у мене не було. Стосовно конкуренції, можу сказати, що всі були на одному рівні. На мою думку, багато що залежало від обраної пісні й, звичайно, вокальних даних конкурсантів. Також у когось, можливо, виникали труднощі записувати себе на камеру.

Плануєш наступного року брати участь?

– Обов’язково наступного року я теж візьму участь у цьому конкурсі. Дуже хочу здобути перемогу у своїй номінації, але, якщо не вийде, я не засмучусь.

 

Які плани на майбутнє стосовно твого хобі?

– Я буду продовжувати співати. Зараз я працюю над просуванням себе як артиста та вокаліста. Можливо, у наступному році спробую себе на сцені «X-фактору» або буду виступати десь за кордоном, а, може буду навчатись, щоб самостійно писати музику. Не хочу глобально загадувати на майбутнє, всьому свій час.

Руслана Костенко, 3-Ж



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: