ENGLISH TIPS & TRICKS

6 Жовтня, 2019

Welcome на ресурс «ENGLISH TIPS & TRICKS»

 

Вивчення англійської мови набуває в сучасному світі надзвичайної популярності. Серед вимог до фахівців нинішні роботодавці насамперед називають знання англійської мови.

 

Медійна сфера так само потребує володіння англійською мовою, що надає безмежні інструменти для роботи, професійного зростання та особистісного розвитку. Тож знання англійської мови поступово стають вашою візитною карткою, якою ви неодмінно скористаєтеся у своєму успішному майбутньому.

 

Вивчити мову самостійно не надто складно, головне – дотримуватися кількох правил, які допоможуть Вам у цьому.

 

ПРАВИЛО 1: ЩОДНЯ ВИВЧАЙТЕ 5 НОВИХ СЛІВ.

Вибирайте такі слова, які вам знадобляться в повсякденному житті. Для запам’ятовування слів послуговуйтеся зручним методом карток. На одному боці запишіть запитання, на іншому – відповідь.

 

ПРАВИЛО 2: ДОБИРАЙТЕ СПОРІДНЕНІ СЛОВА.

Споріднені слова – це «справжні слова-друзі» із вашої рідної мови, які мають те саме значення. Шукати споріднені слова – гарний метод для вивчення мов. Розпочати вивчення знайомих слів усе ж простіше, ніж із цілком незрозумілих.

 

ПРАВИЛО 3: ВИКОРИСТОВУЙТЕ РІЗНІ РЕСУРСИ.

У нагоді стануть аудіозаписи, мультфільми, художні й документальні фільми із субтитрами, живе спілкування в соцмережах із носіями мови, а також інтернет-ресурси.

 

ПРАВИЛО 4: ЛЮБІТЬ ВЛАСНІ ПОМИЛКИ. Не докоряйте собі за допущені помилки. На помилках люди вчаться. Носії мови з розумінням ставляться до тих, хто вивчає їхню мову, та завжди допоможуть із потрібними виправленнями.

 

НАЙГОЛОВНІШЕ ПРАВИЛО 5: НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ. Перетворіть вивчення англійської мови на хобі. Це допоможе Вам досягти максимального ефекту.

 

Ресурс «ENGLISH TIPS & TRICKS» пропонує цікаві матеріали, лайфхаки, що зроблять вивчення англійської мови легким та доступним.

 

IT’S VERY INTERESTING! TRY IT!

 

Автор проекту: Альона Труба, 2-М



Коментарі:

Одна відповідь до “ENGLISH TIPS & TRICKS”

  1. Олеся :

    Тепер вивчатиму англійську разом із вами )

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: