Анна Ярошенко: Найкращий час для змін у житті – це зараз

27 Грудня, 2019

Анна Ярошенко, студентка 1-Ж курсу. 2019 рік уважає переломним у своєму житті. Про вибір фаху не шкодує, наступний рік хоче присвятити улюбленій справі.

 

  • Чим запам’ятався Вам 2019 рік?

2019 рік – один із найважливіших у моєму житті. Закінчення школи, складання іспитів, вступ до університету – усе це було вирішальним для подальшої долі. На щастя, я обрала правильний шлях, вступивши на навчання до ЧНУ імені Богдана Хмельницького. Саме тут я зрозуміла, ким хочу стати в майбутньому, познайомилася з багатьма студентами й навіть знайшла найкращу подружку.

  • Чи любите Ви процес підготовки й святкування Нового року?

Так, я обожнюю підготовку до Нового року, адже це неймовірний час, проведений із сім’єю. Не кожного дня трапляється нагода разом готувати смачні страви, розповідати смішні історії та пригадувати найкращі моменти, які трапилися з нами за рік.

  • Як створюєте новорічний настрій?

У мене ніколи не було проблем зі створенням новорічного настрою. Напередодні, приблизно за два тижні, починаю дивитися фільми, які дають змогу поринути в атмосферу свята. Також із задоволенням прикрашаю кімнату, купую подарунки рідним, переглядаю в соціальних мережах фото та відео на відповідну тематику. Запах ялинки та мандарин примножує новорічний настрій у декілька разів.

  • Що для Вас особисто означає Новий рік?

Для мене Новий рік – це ніби початок глави в книзі. Життя дає 365 днів для втілення найзаповітніших бажань та мрій. Зазвичай у цей період соціальні мережі переповнені мотиваційними публікаціями, які надихають змінюватися, рухатися вперед та, незважаючи на проблеми, будувати життя своєї мрії. Постійно собі нагадую, що найкращий час для змін у житті – це зараз.

  • Чи згодні Ви з думкою, що Новий рік – це олів’є, шампанське, «Іронія долі» чи «Сам удома»?

Частково згодна. Справді, олів’є асоціюється в мене виключно з Новим роком. Проте я ніколи не дивилася «Іронію долі» та «Сам удома», які за кілька десятиліть стали символами цього свята. Цього разу я обов’язково ознайомлюся з фільмами, адже мої друзі та знайомі зазначають, що ці кінокартини варті уваги.

  • Чи здійснювалися Ваші новорічні мрії?

Так, чимало мрій, які я загадувала під бій годинника, здійснювалися, тому я завжди буду вірити в новорічне диво. Ніч напередодні свята справді є казковою. Одного року, у дитинстві, я загадала, аби в мене з’явився щур, оскільки мені ці тваринки дуже до вподоби. Я добре пам’ятаю, якою щасливою я була, коли за кілька місяців мені подарували маленького пацючка, який став мені вірним хвостатим другом.

  • Які традиції святкування Нового року збереглися у Вашій родині?

Для мене Новий рік є одним із небагатьох свят, які я проводжу в родинному колі, тому за 17 років життя в нас сформувалися певні традиції. По-перше, завжди на столі має бути олів’є, адже ця страва, як ніщо інше, асоціюється зі святом. По-друге, мама завжди випікає смачний сирний торт, який я обожнюю з дитинства. По-третє, подарунки під ялинкою я знаходжу завжди увечері, 31 грудня, а не зранку, після свята. Мама це пояснює тим, що вона постійно хотіла якомога швидше зробити мені приємне й тому започаткувала таку традицію.

  • Яким Ви уявляєте ідеальне перше січня?

На мою думку, найкращим є день, проведений разом із близькими та рідними. Щороку першого січня нашу родину відвідують родичі, що додає настрою, адже з багатьма з них бачимося зрідка. Ми разом обмінюємося подарунками, розповідаємо цікаві історії, досхочу сміємося й просто насолоджуємося часом, проведеним разом. Хіба щось може бути краще? 🙂

  • Чого Ви чекаєте від 2020 року?

Скільки думок виникло з приводу цього питання… По-перше, я б хотіла успішно скласти сесію та почати другий семестр навчання в університеті. По-друге, маю за мету продовжити вдосконалення знань англійської та німецької мов. По-третє, хочу практикувати правила тайм-менеджменту й надалі вміти керувати часом і бути більш організованою, адже це в майбутньому мені допоможе в роботі. Загалом я очікую, що 2020 рік буде наповнений неповторними моментами, неймовірними емоціями та незабутніми враженнями.

  • Чого б Ви хотіли побажати собі в Новому році?

У новому році я б хотіла побажати собі просто бути щасливою, любити себе й людей, які оточують. Більше часу проводити з рідними та друзями. Бути цілеспрямованою, щирою, відповідальною та наполегливою. Досягти мети та займатися улюбленою справою. Для цього потрібно багато працювати над своїм характером, звичками, думками. Це не так легко, як здається, але я впевнена, що все зможу.

Автор: Ярослав Полянецький, 2–М

Фото з особистого архіву героїні

Позначки:



Коментарі:

Одна відповідь до “Анна Ярошенко: Найкращий час для змін у житті – це зараз”

  1. Вероника :

    Неймовірні відповіді, мені здається, що вони дуже щирі)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

13 Березня, 2023
XХV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених»

Шановні студенти, аспіранти, викладачі! ЗАПРОШУЄМО Вас узяти участь у роботі XХV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених „Актуальні проблеми природничих і…

25 Серпня, 2022
Робочі навчальні плани на 2022–2023 навчальний рік

До вашої уваги – робочі навчальні плани до освітньо-професійних програм усіх курсів

20 Вересня, 2023
Студенти-медійники ННІ УФСК зустрілися з Юлією Чабаненко

Спілкування студентів інституту з власницею Черкаської майстерні друку пройшло в обласній бібліотеці для юнацтва імені Василя Симоненка 19 вересня. Захід…

12 Жовтня, 2022
Гендерно стереотипізовані образи в рекламі: куди звертатися та як виявити?

Публікуємо цикл авторських матеріалів Наталії Черкашенко «Гендерні стереотипи очима сучасного студентства», підготовлених на основі проведеного нею  соціологічного дослідження* Гендерні стереотипи – це?…