Аліна Котолуп: Часто зустрічаю Новий рік у поїзді, тому в мене він асоціюється з пакуванням валіз

20 Грудня, 2019

Аліна Котолуп, студентка другого курсу спеціальності «Журналістика». 2019 рік був максимально продуктивним для особистісного становлення. Планує не зупинятися на досягнутому, не боятися змін, експериментувати.

  • Чим запам’ятався Вам 2019 рік?

2019 рік став максимально продуктивним для мене: я прочитала багато різноманітної літератури, отримала водійські права, частково забезпечую себе сама й кайфую від цього, познайомилася з  цікавими людьми з різних куточків України та зустріла випадково свого кумира. Так, рік був насичений та результативний.

  • Які професійні й особисті досягнення 2019 року Ви можете відзначити?

Напевно, найбільшим досягненням у навчанні є перемога в І етапі Всеукраїнської олімпіади з журналістики.

  • Чи любите Ви процес підготовки й святкування Нового року?

Часто зустрічаю Новий рік у поїзді, тому в мене він асоціюється з пакуванням валіз. Для мене Новий рік – це просто свято, не таке значуще, як дехто його описує. Не розумію, чому для того, щоб в оселі було чисто, діти отримали нову іграшку, а на жіночих руках був свіжий манікюр, потрібен привід. Я вважаю, що кожен день повинен бути особливим.

  • Як створюєте новорічний настрій?

Новорічний настрій створює кожна дрібниця: сніг за вікном, гірлянди, новорічні американські пісні, стрічка в «Інстаграмі», яка переповнена зимовою тематикою. Я полюбляю створювати список цілей на наступний рік, і вже це навіює якесь очікування дива, змін на краще.

  • Що для Вас особисто означає Новий рік?

Для мене Новий рік –це просто день, коли люди влаштовують вечірки або збираються сім’єю, слухають новорічне привітання Президента, це салюти й душевні розмови. Я зовсім не прихильниця цього свята.

  • Чи згодні Ви з думкою, що Новий рік – це олів’є, шампанське, «Іронія долі» чи «Сам удома»?

Ці речі доступні протягом року, не потрібно чекати грудня, щоб випити шампанського чи подивитися «Іронію долі». Ці святкові атрибути нав’язані суспільством, кожен сам вирішує, потрібно йому це чи ні.

  • Чи здійснювалися Ваші новорічні мрії?

На Новий рік я не загадую бажання, кожен сам власник своєї долі, якщо захоче – досягне, зміна цифр у календарі цьому не допоможе.

  • Які традиції святкування Нового року збереглися у Вашій родині?

А розсилання вітальних листівок у «Фейсбуці» можна вважати традицією? Раніше ми викидали старі речі, як говорить моя мама, «щоб Всесвіт дарував нові», а перед застіллям кожен уживає «Мезим».

  • Яким Ви уявляєте ідеальне перше січня?

Ідеальне перше січня – це засмагати на пляжі й розуміти, що всі справи зроблені, проблеми розв’язані, а попереду семиденний відпочинок.

  • Чого Ви чекаєте від 2020 року?

Чекаю подорожей, більше знайомств, досягнення поставлених завдань, нових знань та свіжих думок.

  • Чого б Ви хотіли побажати собі в Новому році?

Не зупинятися на досягнутому, не боятися змін, спілкуватися з цікавими людьми, тренувати критичне мислення й пробувати все нове.

 

Автор: Ярослав Полянецький, 2–М

Фото з особистого архіву героїні

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

5 Березня, 2019
Journalism professors work on an implementation of the project «Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity and Professionalism» (DESTIN)

Currently, the staff of the Department of Journalism, Advertising and PR-Technology is working on the project «Journalism Education for Democracy…

14 Листопада, 2015
«Успішне складання сесії залежить від студента»

Зимова сесія у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького цьогоріч знову почнеться достроково – у грудні. Найважчою вона буде для…

7 Жовтня, 2019
«Візитівки» та гімн латинською мовою: посвята першокурсників відбулася в ННІ УФСК

Традиційно відбувся ритуал посвяти в студенти. До університетської родини  першокурсники приєдналися сьомого жовтня в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Організаторами…

18 Грудня, 2019
Студенти взяли участь в олімпіаді з журналістики

Перший етап  Всеукраїнської олімпіади із журналістики та реклами відбувався протягом двох днів – 9 та 13 грудня в ЧНУ ім….