Креатив і позитив: святкування Дня рекламника в ННІ УФСК

27 Жовтня, 2019

Майбутні акули рекламного бізнесу відзначили своє професійне свято. Захід відбувся 25 жовтня. Організаторами події виступили викладачі кафедри журналістики, реклами і PR-технологій та майбутні рекламники.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

На святі були присутні проректор із наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко, проректорка з освітньо-виховної та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк, заступник директора з навчальної роботи Оксана Іванченко, засновниці компанії «Darlid» Марина Дордука й Аліна Матвієнко, а також викладачі кафедри журналістики, реклами і PR-технологій.

 

— Творці реклами – дійсно креативні люди. Завдяки вам наше життя стає більш цікавим і світлим, у ньому домінують позитивні емоції та приємні теплі кольори, – звернувся до студентів Сергій Корновенко.

Присутні дізналися більше про історію свята, відгадували всесвітньовідомі бренди, переглядаючи їхні рекламні ролики, та брали участь у лотереї. Також засновниці компанії «Darlid» поділилися зі студентами власним досвідом та корисними порадами. Родзинкою свята стала креативна фотозона.

– Мета заходу – популяризувати спеціальність “Реклама та PR у медіагалузі” в ЧНУ та серед абітурієнтів, заявити всім про те, що вона розвивається і робить свої перші кроки. Ми маємо вже третій набір і наступного року проводитимемо акредитацію спеціальності, – розповідає Наталія Ковтун, викладачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, куратор першого набору майбутніх піарників.

Самі ж студенти вважають, що свято відбулося на високому рівні, вони ретельно готувалися до нього і сподіваються, що присутнім сподобалося дійство.

– Завдяки активній підготовці ми здружилися ще більше не лише зі своїми одногрупниками, а й зі студентами інших груп, це дійсно круто. Колективна робота завжди має гідний результат, і всі ми сьогодні були свідками цього, –  ділиться своїми враженнями студентка 2-PR курсу Юлія Федченко.

Докладніше про святкування дивіться в сюжеті “Студентського телебачення ЧНУ”

            Автор: Діана Мателега, 2-Ж

Фото з архіву викладачів і студентів

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

27 Грудня, 2019
Визначили переможців олімпіади із журналістики та з реклами

Результати I етапу Всеукраїнської олімпіади оголосили 27 грудня в ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Про…

27 Листопада, 2019
Олена Фесенко: «Секрет вдалого інтерв’ю – знати більше, ніж людина сама пам’ятає про себе»

Журналістка ТРК «ВІККА», магістрантка-медійниця Олена Фесенко завітала до першокурсників-журналістів та розповіла про всі тонкощі проведення інтерв’ю. Подія відбулася 26 листопада….

9 Вересня, 2020
Роман Сущенко говорив зі студентами-журналістами ЧНУ про дезінформацію та фейки

Лекція «Боротьба з дезінформацією та фейками в інформаційному просторі України» відбулася в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Із майбутніми медійниками спілкувався Роман Сущенко —…

8 Грудня, 2015
Оксана Кравченко: «Я божевільно закохана в життя… І в смерть»

Студентка-журналістка, яка навчається на 3 курсі, Оксана Кравченко (псевдонім Діана Реймерс) написала більше сотні віршів та декілька десятків прозових творів….