Студентам-журналістам пропонують стажування на порталі “Доступ до правди”

21 Грудня, 2015

«Доступ до правди» запрошує на стажування, яке триватиме 1-3 місяці, студентів-журналістів, а також політологів та соціологів

Студенти можуть приєднатися до команди порталу «Доступ до правди» та матимуть можливість отримати практичні навички оброблення інформаційних запитів. Крім того, молоді люди зможуть написати своє власне журналістське розслідування.

Зокрема стажування передбачає: надсилання запитів на публічну інформацію, опрацювання відповідей від розпорядників, аналітична робота та підготовка матеріалів для подальшої їх публікації у провідних медіа .

Стажери будуть працювати на безоплатній основі.

Запитання можна надіслати на адресу media.centreua@gmail.com

Тетяни Дзюменко

Позначки:



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи:

24 Грудня, 2021
Артем Новіков: “Побувавши в Америці, я ще більше полюбив Україну”

Про особливості навчання в США за програмою «The Global UGRAD Program» розповів журналістам телеканалу “Антена” Артем НОВІКОВ, студент-магістрант ОП “Журналістика….

6 Вересня, 2023
Майбутні медійники ЧНУ відвідали фотовиставку «Небесний фотограф»

Майбутні журналісти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького побували на благодійній воєнній фотовиставці «Небесний фотограф»,  відкриття якої відбулося нещодавно в…

24 Листопада, 2022
Ваше життя – ваш вибір

Кожен із нас вільний у виборі свого покликання. Чоловічі та жіночі професії, обов’язки чи справи вже давно залишилися в минулому….