“Даруй життя, а не хвороби”

19 Грудня, 2015

Шкідливі наслідки вживання тютюну вже доведені, і все ж таки − багато хто або не знає про них, або не хоче кинути палити, або вже не можуть. За даними Всесвітнього фонду з вивчення захворювань легень (WLF) кількість смертей, пов’язаних з курінням , зросла за останні 10 років майже у тричі. Очевидно державні органи та й суспільство в цілому,не належним чином  переймаються долею курців.

Попри заборону реклами тютюнових виробів, все ж їх виробники знаходять як спокусити «свою аудиторію». «Зростаюча протягом останніх років смертність в Україні визначається, перш за все, захворюваннями неінфекційної природи, пов’язаними з широким розповсюдженням факторів ризику поведінкового характеру, до яких відноситься і паління» − зазначає нарколог Лариса Лебідь. Палить людина чи ні − його особиста справа, але це залишається таким до тих пір, поки не починає суперечити інтересам інших людей. То ж я вирішила перевірити жителів міста на ставлення до курців.XolTw3VX96U

Результат не поганий. Чесно кажучи я не сподівалася, що хтось зверне на мене увагу. Мабуть така реакція була через те, що я вдавала вагітну. Більше всього, що якби будь хто інший: чоловік,жінка,підліток сиділи біля вас і палили, навряд чи хтось сказав би: «Припини! Ти вбиваєш себе».

Цей експеримент показав, що все таки в наш час є люди, яким не байдуже на курців, яких ще можна здивувати сигаретою. Та все ж треба прикласти максимум зусилля для зменшення доступності й привабливості куріння.

експеримент <—- (кому цікаво почитати повністю)

Анна Осіпова 3-Ж курс 



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: