Якому ЗМІ Ви довіряєте?

21 Грудня, 2015

Не всі видання сьогодні дотримуються принципу повного і об’єктивного інформування. Проте студенти-журналісти знаючи правила, за якими варто довіряти виданню, можуть об’єктивно обирати. Тож яким виданням довіряють студенти, покаже наше опитування.

 

HPEgaSrEEIo-001Віта Кавун (5-Ж курс)

Довіряю «Газеті по-українськи» і газеті «Факти», тому що в них подають якісну перевірену інформацію. Вони є популярними в Україні та розраховані на широке коло споживачів.

 

 

 

 

 

Аbbbртем Ківак (4-Ж курс)

Довіряю «Українській правді»

Подобається, як подають інформацію. Цікаво читати про політику. І там, окрім інформаційних заміток, можна зустріти й аналітику. Цікаві аналітичні статті, яких не зустріти на сторінках інших видань.

 

 

 

 

-rauefhq_p8Гуржій Ольга (3-Ж курс)

«Українська правда»

Видання аналітичне, подає інформацію об’єктивно, а не однобоко. Завжди є посилання на інші ЗМІ, за потреби можна перевірити. Працює довго і не втрачає аудиторію, а навпаки залучає нову. Містить багато інфографіки, фото, цікавих матеріалів як інформаційних, так і аналітичних.

 

 

 

 

TOO8CaK_lXkВалентина Лозова (3-Ж курс)

Я довіряю «Українській правді».

По-перше, оскільки навчаюсь на журналіста, звертаю увагу на рейтинг відповідного ЗМІ. Українська правда перша за рейтингом. Крім того,  адекватно подають інформацію і завжди є посилання на перевірені джерела.

 

 

 

 

 

ywZolowF3jQОлег Магльований (3-Ж курс)

Тільки одному вірю – “Новое время”. На сайті подають новини оперативно, не допускають оцінних суджень. У журналі подають матеріали зі збалансованими думками різних сторін. Видно, що працюють професіонали.

 

 Альона Дудник

 



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: