Зроби свої канікули незабутніми разом з програмою Work and travel

29 Листопада, 2015

Хочеш зробити свої літні канікули незабутніми, поєднати відпочинок, навчання та роботу? Тоді програма Work and travel для тебе.

Work and travel – це оплачувана літня практика в США для студентів. Учасникам пропонують роботу в готелях, ресторанах, магазинах, спорткомплексах, національних парках, парках розваг. Під час Work and travel студенти зможуть здобути незамінний життєвий досвід, познайомитися з традиціями американців, покращити свої знання англійської мови і при цьому заробити гроші, які повністю покриють вартість поїздки. Участь в програмі беруть студенти з різних країн світу, тож ви зможете знайти собі цікавих друзів і потім приїздити до них. Таким чином ви дізнаєтесь про життя та культуру не однієї країни.

Альона Дудник, студентка 3-ж курсу, Інституту української філології та PR-комунікацій, цього року відвідала Флориду. Говорить, що отримала масу задоволень і не відмовилася б ще від однієї такої подорожі: «Отримала неоціненні знання, адже дізналась про менталітет американців – це зовсім інші люди. Сподобалось те, що підтягнула свої знаття англійської мови, змогла сама заробляти гроші, за які купила собі новий телефон.» Також дівчина говорить, що крім Флориди, у вільний час, вона подорожувала сусідніми штатами. Це допомогло їй дізнатись більше цікавого про країну.

Для того, щоб стати учасником Work and travel вам необхідно:
• мати розмовний рівень англійської мови;
• обов’язково бути студентом ВНЗ;
• навчатися на денній формі (стаціонарі);
• студенти перших курсів повинні успішно закінчити принаймні один семестр або період, еквівалентний семестру.
Тож не зволікай, зроби своє літо яскравим завдяки програмі Work and travel.

Марини Малуки
3-ж



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: