Магістерська програма з журналістики УКУ

15 Грудня, 2015

        Школа журналістики Українського католицького університету оголошує набір на навчальну програму з документалістики – Відеоакадемію документального серіалу DOCemotion, що відбудеться у квітні-травні 2016 року. Учасники проекту навчатимуться мистецтва документалістики у фахівців із України, Британії, Польщі та Данії, а потім вирушать знімати документальний серіал «Декомунізація.UA». Відеоакадемія організована за підтримки проекту mymedia.org.ua

      Заявки можуть подавати студенти 4-5 курсів будь-яких спеціальностей (із досвідом знімання відео і навиками монтажу) та молоді документалісти/відеографи із усієї України, що цікавляться документалістикою і комфортно почуваються в колективі. Автори 25 найпереконливіших заявок будуть відібрані організаторами для участі в проекті.

     Організатори запевняють у тому, що оплатять учасникам проїзд, харчування та проживання у Львові під час навчальних майстер-класів (20-23 квітня), а також відрядження на локацію (16-18 травня), де студенти зніматимуть матеріал для пенталогії Декомунізація.UA.

Готуватись і працювати над документальним серіалом учасникам допоможуть досвідчені українські та іноземні тренери.

Докладно про умови проекту: http://journalism.ucu.edu.ua/?p=4651

Яна Кондратюк, 3-Ж

 



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: