“Жінки і конфлікт в Україні”

17 Грудня, 2015


Відбудеться відкриття фотовиставки “Жінки і конфлікт в Україні” у Черкаському обласному художньому музеї 20 грудня  об 11:00.  Ініціатори виставки в Черкасах є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаською обласною громадською організацією «Жіноча ініціатива».

Вперше виставку продемонстували в Києві у грудні 2014 року. Протягом червня-грудня 2015 року виставки проходять в інших містах України. Роботи розповідають про  історії українських жінок, які виконують різні ролі в надзвичайно нелегкий час для України. Як зазначають самі організатори, метою фотовиставки є зміна стереотипних уявлень про другорядність жінки в процесі боротьби за гідність і свободу свого народу. Представлені роботи покликані відродити справедливість у відношенні до жінки та її ролей в контексті військових дій і суспільних перетворень.85661

У Черкасах подивитися фотовиставку можна буде з 20.12.2015 року до 10.01.2016 року. Роботи розміщені для вільного перегляду. Тому всі бажаючі мають змогу відвідати цей захід.

Зозуля Тетяна, 3-Ж



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: