Школа міжнародної журналістики чекає на тебе

11 Грудня, 2015

Набір до Школи міжнародної журналістики “Україна – Грузія – Молдова: чи всі дороги ведуть до ЄС?” оголосила Школа журналістики Українського католицького університету. Молоді журналісти та студенти з України, Грузії та Молдови зустрінуться 25-27 лютого наступного року у Льовові, щоб попрацювати з вітчизняними та зарубіжними експертами, про це повідомляє офіційний сайт Школи журналістики УКУ. Заявки можна подавати до 20 січня 2016 року

Взяти участь у відборі можуть студенти третіх-п’ятих курсів будь-яких спеціальностей, а також молоді журналісти віком до 26 років.  На електронну адресу journalist@ucu.edu.ua необхідно надіслати: резюме учасника, а також  детальний план свого майбутнього журналістського матеріалу, де варто зазначити  жанр та тип медіа, у якому буде розміщено вашу публікацію. Тематика матеріалів повинна стосуватися одного із напрямків, які зазначені на сайті “Школа журналістики УКУ”.

Учасники проекту будуть поділені на невеличкі редакції. З кожною буде працювати журналіст-тренер. Конкурсант за час роботи школи повинен завершити свій  матеріал та здати його на перевірку. Автори найкращих матеріалів, які визначать тренери та спеціальне журі, у травні 2016 року поїдуть на тижневе стажування до Грузії.

Віталіна Безверха, студентка 3-Ж

 

 



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: