Журналістів-старшокурсників запрошують на стажування до Києва

11 Грудня, 2015

Студенти випускних курсів бакалаврату та магістратури шкіл журналістики з усіх регіонів країни можуть взяти участь у 15-ти денному стажуванні в редакціях провідних українських медіа. Навчання відбуватиметься з 1 по 15 березня 2016 року у м. Київ. Про це повідомляє інтернет-видання «Громадський простір».

Учасники журналістської інтернатури матимуть змогу опанувати інтенсивний практичний курс з виготовлення інформаційних продуктів для конвергентних редакцій, радіо, ТБ, соціальних мереж та теоретичні засади роботи сучасного універсального журналіста. Стажування проходитиме в рамках проекту «Хаб медіа мобільності» за сприяння фундації «Суспільність», ГО «Інтерньюз-Україна», ГО «Телекритика» та за підтримки проекту «У-медіа».

Як зазначають організатори, участь у програмі безкоштовна. Фундація «Суспільність» забезпечить учасників проживанням, харчуванням, а також відшкодує транспортні витрати.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Усі бажаючі мають заповнити аплікаційну форму http://goo.gl/forms/qjVf9AySDY, надіслати професійне CV та мотиваційний лист. Останній день прийому заявок до участі: 20 січня 2016 року.

                                                                                                                                             Ольга Гуржій, студентка 3-Ж курсу



Коментарі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Схожі дописи: